SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Adana Demirspor'da Osman Özköylü dönemi

PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirspor, dün anlaşmaya vardığı teknik direktör Osman Özköylü'nün transferine resmiyet kazandırdı.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre, Akdeniz ekibi ile Özköylü arasında 1 yıllk mukavele imzalandı

Kulüp başkanı Sedat Sözlü, 21 yıllık Süper Lig özlemine son vermek adına iddialı bir ekip oluşturduklarını belirtti.

Bu kapsamda teknik direktör Osman Özköylü ile anlaştıklarını bildiren Sözlü, "Tecrübesi ve başarısı herkes tarafından yakından bilinen Osman Özköylü hocamız, yüreğini ortaya koyarak tarihi kulübümüzü şampiyon yapacaktır" ifadelerini kullandı.

Sözlü, geçmiş döneme ait borçlar için ciddi bir yapılandırma içerisinde olduklarını da aktardı.

Özköylü de Adana Demirspor gibi çok büyük taraftar topluluğuna sahip camiaya hizmet vermekten gurur duyacağını belirterek, şunları kaydetti: "Başkanımız Sedat Sözlü ile dün bir araya gelip, anlaştık. Konuşmamızın daha ilk anında bu samimiyeti gördüm ve Adana Demirspor'a hizmet etmeye karar verdim. Takımı Süper Lig'e çıkarmaya inanan bir kadro oluşturacağız. Ben, çok heyecanlı bir teknik adamım. Heyecanımı da sahada oyuncularıma çok iyi yansıtıyorum. Heyecan olmazsa başarılı olamam."

Özköylü, isminin anıldığı ilk günden itibaren kendisine ilgi gösteren mavi-lacivertli taraftara teşekkür ederek, camianın özlemle beklediği şampiyonluğa ulaşmak için çaba göstereceğini bildirdi.

Adana Demirspor Kulübü Başkan Vekili Tarkan Kulak da 21 yıllık Süper Lig özlemine son vermek adına yönetime geldiklerini, başarıyı yakalayacaklarına inandığını belirtti.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler