SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yıldırım Demirören için şoke eden iddia

TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Galatasaray'ın zafere ulaştığı Türkiye Kupası Finali'nde stadyumda yoktu.

Galatasaray ile Bursaspor’u karşı karşıya getiren Türkiye Kupası Finali’nde önemli bir isim eksikti. Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, Bursa’a oynanan zorlu mücadelede tribündeki yerini almadı.

Federasyon kaynakları Demirören’in belindeki rahatsızlık nedeniyle maça gitmediğini savunurken, başka iddialar da vardı. Geçtiğimiz yıllarda katıldığı bir TV programında Felipe Melo’nun yaptığı hareket sonrası etik kuruluna sevkedilmesi gerektiğini ifade eden Demirören, Brezilyalı’dan tepki görmüştü.

Melo elini sıkmamıştı

Galatasaray, geçtiğimiz sezon Konya’da oynanan finalde Eskişehir’i yenip zafere ulaşırken, Felipe Melo kupa seremonisinde Yıldırım Demirören’in elini sıkmamıştı. Sambacı geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada da, “Yıldırım Demirören’in elini sıkmam. Benden özür dilerse ancak o zaman elini sıkabilirim” demişti.

Felipe Melo’nun bu açıklaması sonrası Yıldırım Demirören’in kupa törenindeki olası bir karşılaşmada zor durumda kalmamak için final maçına gitmediği iddiası ortaya atıldı. Demirören, geçtiğimiz hafta sonu Türk Telekom Arena’da Galatasaray’ın şampiyonluk kutlamalarına da katılmamış ve Cim Bom kupası TFF Başkanvekili Servet Yardımcı’dan almıştı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler