SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Abdullah Avcı 3 büyüklere gidecek mi?

İstanbul Başakşehir Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, teknik direktör Abdullah Avcı ve futbolcular, sponsorları Wilo’yu ziyaret etti.

İstanbul Başakşehir Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, teknik direktör Abdullah Avcı, kaptan Mahmut Tekdemir ve Enver Cenk Şahin 2014-2015 sezonunda takıma sponsor olan Wilo’yu Tuzla’daki merkezinde ziyaret etti. Futbolcuları, Wilo Türkiye Genel Müdürü Ercüment Yalçın karşıladı.

“ÖNÜMÜZDEKİ SEZONUN TRANSFER ÇALIŞMALARINA BAŞLADIK”

Çok istikrarlı bir sezonun sonuna geldiklerini vurgulayan Avcı, “Oyun anlamında da tabela anlamında da son haftayı kazanacağımızı düşünüyorum. Avrupa kupaları için A ve B planlarımızı yaptık. Bunun için bir ön eleme fark ediyor. İki türlü planımızı sezon başında yaptık. Önümüzdeki sezonun transfer çalışmalarına başladık. Mersin İdmanyurdu maçına tüm takım olarak odaklandık. Kazanacağımıza inanıyorum” dedi.

“BAŞAKŞEHİR KULÜBÜ İLE BİR GÖNÜL BAĞIM VAR”

'İlerideki yıllarda 3 büyük takımdan birini çalıştırmak ister misiniz?' sorusuna tecrübeli teknik adam, “Bizim ülkemizde 3 takımlar konuşuluyor hep. Ben futbolun en yükseği olan A Milli Takım'ı gördüm. Ben burada daha önceden 6 senemi geçirdim. Burada bir gönül bağım var” diye konuştu.

Türkiye’de alınan yenilgilerde suçlu arandığına dikkat çeken Avcı, "Maç sonrasında ben hiçbir zaman hakemler hakkında konuşmadım. Benim futbolculuğum zamanında hakemlere selam bile veremiyorduk. Şimdi ise hakemler ile sohbet edebiliyoruz. O zamandan bu zamana birçok değişim oldu” ifadelerini kullandı.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler