SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mehmet Demirkol'dan Burak Yılmaz yorumu

Spor yazarı Mehmet Demirkol, Galatasaray-Beşiktaş derbisini değerlendirdi.

*MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ

Mehmet Demirkol, NTV Spor'da yayınlanan "Spor Servisi" programında dün akşam oynanan Galatasaray-Beşiktaş derbisini değerlendirdi.

İşte Demirkol'un sözleri:

"4 ay önce yorum yaparken, Hamzaoğlu, Sneijder'ı hırpalamıştı. Abdurrahim Albayrak'ı çok eleştiriyordum. Hakkını da vermek lazım. Devre arasında Fenerbahçe'nin çok fikstür avantajı var dendi. Ben bunu anlamıyordum. Galatasaray son 5 haftaya kadar her maç 8 pozisyon veriyor, 2 gol yiyordu. Her maç 3 atması lazımdı. Ama son haftalarda 1 tane bile gol yemedi. Fenerbahçe ise tam tersi yemiyordu."

'Burak olmayan faulü almaya çalışıyor'

"Burak bence kendisine kızıyor. Sahada oynadığı oyun var, hakemle oynadığı oyun var. Atınç geliyor arkadan, ah diye düşüyorsun yere. Olmayan faulü almaya çalışıyor. Göçek'le mücadeleye başladı. Rakip çekilmiş, rakibin 2 tane uzun stoperi var. Senin süratine yetişmeleri imkansız. Bu maç ne yaptım sıkıntısı da var Burak'ın. 50 bin kişi var, şenlik var. Burak'ta 1-2 tane atmam lazımdı düşüncesi vardı bence. Bunun sıkıntısını yaşadı."

[Maçtan kareler-![Galatasaray - Beşiktaş maçından kareler](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/2122914/640xauto.jpg)](https://www.mynet.com/galeri/galatasaray-besiktas-macindan-kareler-154678-myspor)

'Beşiktaş finali iyi oynayamadı'

"Bilic genç bir takım kurdu. Yarışı iyi götürdü. 4 maç kala bütün maçlarını kazansa şampiyondu Beşiktaş. İpleri eline almıştı. Finali niye iyi oynayamıyorsun? Galatasaray'da sıkışan anlarda Melo, Muslera, Selçuk sahneye çıkıp işi değiştiriyor. Bunu yapacak adam yok Beşiktaş'ta. Takım oyununda hiçbir sorun yok. Şampiyonluk mücadelesi verildiği dönemde, Bilic'le Gökhan Töre arasında sorun var. Yöneticilik başka bir şey. Bunu kim tamir edecek?"

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler