SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'Şenol Güneş yeni takımını izledi'

Beşiktaş'ın hoca adaylarından Şenol Güneş dün tribündeydi. Güneş'in, Galatasaray'ı izlemek için geldiği söylense de, kamuoyundaki görüş “Yeni takımını izledi” şeklindeydi.

*MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ

Kupadan erken elenen, Avrupa’da hedefine ulaşamayan Beşiktaş’ın taraftarını yüzünü güldürmek için tek şansı Süper Lig şampiyonluğuydu. Ancak bu da elden kaçınca sezon boyunca göklere sığdırılamayan teknik direktör Slaven Bilic, hedef tahtasına kondu, ligin bitimiyle yolların ayrılması büyük ölçüde kesinleşti. Hâl böyle olunca Siyah-Beyazlılar’da gündemin ana maddesi hoca konusu oldu. Adaylar içindeki en ciddi isim ise dün gece tribündeydi. Bursaspor’u kupada finale çıkarıp Galatasaray’ın rakibi olan, takımına Süper Lig’de oynattığı futbolla herkesin takdiri kazanan Şenol Güneş, derbiyi canlı izledi. Tecrübeli teknik adamın final için rakibini analiz etmek adına geldiği belirtilse de taraftarlar aynı fikirde değildi.

[Maçtan kareler-![Galatasaray - Beşiktaş maçından kareler](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/2122914/640xauto.jpg)](https://www.mynet.com/galeri/galatasaray-besiktas-macindan-kareler-154678-myspor)

Bursa’yla görüşmedi

Sosyal medya, “Şenol Güneş yeni takımını canlı izliyor” yorumlarıyla deyim yerindeyse yıkıldı. Futbolseverlerin bu iddiasını güçlendiren konu ise Güneş’in hâlâ sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Bursaspor’la masaya oturmamış olması. Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı son açıklamasında Güneş’le geçtiğimiz cuma ya da cumartesi günü görüşeceklerini söylemişti. Ancak Çin’den de iyi teklif aldığı öğrenilen teknik adam henüz kararını vermedi.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler