SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Rüştü Reçber sosyal medyayı salladı

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray ile Beşiktaş arasında oynanan karşılaşma 2-0 Galatasaray'ın üstünlüğü ile sona erdi. Sneijder'in attığı gol sonrası tribündeki bir görüntü ise taraftarlar arasında büyük ses getirdi.

*MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ
Şampiyonluk yolunda büyük bir avantaj elde eden Galatasaray'da Sneijder'in 80. dakikada attığı gol, TT Arena'da büyük bir sevincin oluşmasını sağladı.

Maçtan kareler-Galatasaray - Beşiktaş maçından kareler

Sneijder'in golünden sonra büyük bir sevinç yaşayan Arda Turan, Hakan Şükür ve Haluk Ulusoy'a bir de sürpriz isim eşlik etti. Kariyerinde Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın formasını giyen Rüştü Reçber, küçük oğlu ile beraber Haluk Ulusoy'un locasındaki yerini aldı.

Sneijder'in attığı gol sonrasında küçük oğlu ile beraber sevinç yapan Reçber'in bu görüntüleri sosyal medyada en çok paylaşılan görüntüler arasında yer aldı.

Sosyal medyada tepki gösterdiler

Bilindiği üzere Rüştü Reçber'in oğlu Galatasaray'ın alt yapısında oynuyor. Gollerden sonra oğlu sevinirken gülümseyen Rüştü Reçber'in görüntüleri sosyal medyayı salladı. Beşiktaşlılar'dan daha çok Fenerbahçeliler bu görüntülere tepki gösterdi.

Sosyal medyada yapılan yorumlarda eski futbolcu hakkında "Rüştü efsane mi? nasıl efsane olur" ve "Fenerbahçe'nin efsanesi ise oğlunun Galatasaray alt yapısında ne işi var" diye yorumlar yapıldı.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler