SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beşiktaş'tan Ochoa bombası

Yeni sezonda kaleyi yabancı ve tecrübeli bir kaleciye emanet etmeyi planlayan Beşiktaş, gözünü Malaga'nın Meksikalı kalecisi Guillermo Ochoa'ya çevirdi

Tolga Zengin ve Cenk Gönen'den beklediği verimi bir türlü alamayan, yeni sezonda kaleyi yabancı ve tecrübeli bir kaleciye emanet etmeyi planlayan Beşiktaş, gözünü Malaga'nın Meksikalı kalecisi Memo Ochoa'ya dikti.
Meksika basınında çıkan haberlere göre; Siyah-beyazlılar, başta Olympiakos ve PAOK olmak üzere birçok kulübün ilgilendiği tecrübeli kaleci için İspanyol kulübüyle transfer görüşmelerine başladı.

İSPANYA'DA UMDUĞUNU BULAMADI
Brezilya'da düzenlenen 2014 Dünya Kupası'nda sergilediği performansla turnuvanın yıldızlarından olan ancak adı Avrupa devleriyle anılmasına rağmen sürpriz bir şekilde bonservis bedeli ödenmeksizin Malaga'ya transfer olan 29 yaşındaki Meksikalı kaleci, İspanya'da umduğunu bulamadı.

Carlos Kameni'den bir türlü formayı alamayan 30 yaşındaki deneyimli kaleci, La Liga'nın geride kalan 37 haftalık bölümünde forma şansı bulamazken, Kral Kupası'nda ise oynadığı 6 maçta 6 gol yedi.

Kulübüyle 2017'ye kadar sözleşmesi bulunan Ochoa için Malaga'nın 4 ila 5 milyon Euro civarında bir bonservis bedeli talep etmesi bekleniyor.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler