SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yusuf Namoğlu'ndan 'Hüseyin Göçek' açıklaması

Merkez Hakem Kurulu Başkanı Yusuf Namoğlu, Galatasaray-Beşiktaş derbisine atanan Hüseyin Göçek ile açıklamalarda bulundu. Açıklama sonrası Namoğlu'nun 2012'de söylediği sözler sosyal medyayı salladı.

Hafta sonunda oynanacak Galatasaray-Beşiktaş derbisine atanan Hüseyin Göçek'le ilgili polemiklere Merkez Hakem Kurulu Başkanı Yusuf Namoğlu cevap verdi.

Radyospor'un yayınına bağlanan ve hakemine sahip çıkan Namoğlu, geçmişte Göçek'in Galatasaray'da basketbol oynamasıyla ilgili iddialara, "Evet Hüseyin Göçek Galatasaray'da basketbol oynamıştır. Ama ondan öncesinde de Beşiktaş'ta basketbol oynamıştır. Orada bir denge var" dedi.

Göçek'e çok güvendiklerini söyleyen Yusuf Namoğlu, "Mevcut formu ve UEFA sıralamasındaki yeri ile Hüseyin Göçek derbiyi yönetecek en ideal hakemlerimizdendi" ifadesini kullandı.

MHK Başkanı açıklamalarının finalinde, "Eğer Hüseyin Göçek geçmişte sadece Galatasaray forması giymiş olsaydı biz bu atamayı yapmazdık" dedi.

'Hüseyin Göçek derbi hakemi değil'

MHK Başkanı Yusuf Namoğlu'nun Radyospor'a yaptığı açıklama sonrası sosyal medya çalkalandı. Namoğlu'nun 2012 yılında Hüseyin Göçek ile ilgili yaptığı açıklamalar gündeme bomba gibi düştü. Namoğlu, yaptığı açıklamada Hüseyin Göçek için 'Derbi hakemi değil' sözlerini söylemişti.

İşte o fotoğraflar;

Galatasaray Hüseyin Göçek'le gülüyor

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Galatasaray ile Beşiktaş arasında 24 Mayıs Pazar günü Türk Telekom Arena'da oynanacak kritik maçı yönetecek FIFA kokartlı hakem Hüseyin Göçek, kariyerindeki 4. derbisine çıkacak. Galatasaray, 2014-2015 sezonunda Göçek'in yönettiği 3 maçtan da galibiyetle ayrıldı.

Sezon Maç Sonuç Kategori
2008-2009 Fenerbahçe-Galatasaray 4-1 Lig
2009-2010 Fenerbahçe-Beşiktaş 1-0 Lig
2011-2012 Beşiktaş-Galatasaray 0-2 Lig (play-off)

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler