SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Dilmen'den şok sözler: Tokatlanır gelirler

Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın deplasmanda Akhisar Belediyespor'u 2-0 mağlup ettiği maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Dilmen yaptığı açıklamada, "Galatasaray, Torku Konyaspor karşısında favori olarak sahaya çıkacak. 45, 50 bin seyirci de gelir. Fenerbahçe'nin çok sıkıntılı 10 günü başlayacak. Fenerbahçe, Sivas deplasmanında mutlak kazanması gerekiyor. Yüzdeler gün gün değişiyor. Şimdi yüzdeler, hafif de olsa Galatasaray'ın lehinde.

"TÜRK FUTBOLUNUN 4,5 YILINA AMBARGO KOYDU"

Ben gol arayan futbolcuyu severim. Burak, geçen hafta bana değil ama belki insanlara saç baş yoldurttu gol kaçırdı diye. Ama gol atmayı aramıştı. Bugün de aradı ve 2 tane attı. Burak sokak kedisi gibi denirya. Rızkını sonuna kadar arıyor. Arayan oyuncular istikrarını korur. Burak, Türk futbolunun son 4,5 yılına ambargo koydu.

"TOKATLANIR GELİRLER"

Galatasaray'ı ben 90 dakika çok iyi oynadığı bir oyununu görmedim. Oyunların bazı bölümlerinde iyi oynuyor ama oynadıkları belli bölümlerde müthiş etkili oynadılar. Bunu 90 dakikaya yayacak kapasitede bir takım değil. Bunu da maçın belli bölümlerinde sahaya yansıtıp sonuca gidebiliyorlar. Bu da ligimiz için yeterli. 3 takımımız Şampiyonlar Ligi ön elemesinde bu kadrolarıyla tokatlanır gelirler.

"SNEİJDER İSTANBUL'DA DAHA İYİ"

Sneijder, kendi stadında, kendi taraftarı önünde daha iyi oynuyor. Sneijder, ciddi bir silah. Sneijder, sahada yok dersin, bir anda skoru değiştirebilir. Sneijder, kapasitesinin üstüne İstanbul'da daha çok çıkıyor.

"SELÇUK'UN O HALİNİ GÖRSEM..."

Selçuk, iyi bir sezon geçiriyor. Geçen sezon sıkıntılı bir dönem geçirmişti. Antrenörlerden etkilenebiliyor. Mesela Abdullah Avcı, Milli Takım'da neden oynatmıyor diye ben de eleştirmiştim ama Selçuk'un o halini ben de görsem belki ben de kızabilirim. Selçuk, hassas bir oyuncu. Özellikle yabancı antrenörlerle güvenini kaybetti. Şenol Güneş, Fatih Terim ve şimdi Hamza Hamzaoğlu, Selçuk'a büyük güven veriyor.

"FENERBAHÇE'NİN OLMAZSA OLMAZI SİVASSPOR MAÇI"

Ben 75 puanın geçilemeyeceğini düşünüyordum ama bu tabloya bakınca sanki geçilecek gibi duruyor. Fenerbahçe'nin bu yarışta olması için olmazsa olmazı Sivasspor maçı. Sanki ikili averaja da kalacak gibi.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler