SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Rıdvan Dilmen'den Sosa'ya övgü

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Trabzonspor-Beşiktaş maçını değerlendirdi.

MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ

İşte Dilmen'in sözleri:

"Açıkçası temposu yüksek bir maç değil. Maç beşiktaş ağırlıklı oynanıyor bence. Trabzonspor Beşiktaş'ı belli alana sıkıştırıyor. Trabzonspor formasının hakkını vermiyor. Trabzonspor kendi sahasında kalmayı tercih ediyor. Beşiktaş da bence kendi sahasında bu kadar bekleyen bir Trabzonspor'u beklemiyordu. Bilic'in alacağı her kararda mutlaka itirazımız olacaktı. Tahminim 60'lara kadar böyle gidip Demba Ba'yı oyuna alacaktır."

[Maçtan kareler-![Trabzonspor - Beşiktaş maçından kareler](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/2122700/640xauto.jpg)](https://www.mynet.com/galeri/trabzonspor-besiktas-macindan-kareler-154606-myspor)

"Bugün bir tane oyuncu seyrettim. O da Jose Sosa. 29 hafta boyunca böyle müthiş bir oyuncu görmedim. İlkay gibi oynadı. Bana göre Sivok'a yapılan hareket sarı kart ve penaltıydı. Demba Ba öndeyken değil maç 0-0 iken veya gerideyken alacağın bir oyuncu. Trabzonspor'u oyundan düşüren Tolgay oldu. Bayılttı Trabzonspor'u. Xavi gibi oynadı bugün. Cenk oynayacak durumda olmasına rağmen Bilic, Günay'ı kesmedi. Tolga da dönsün bence Günay'ı yine kesmez Bilic böyle bir adam."

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler