SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mesut Özil'in babasına 'Yargıtay' şoku

Arsenal'da top koşturan Mesut Özil'in aynı zamanda menajeri konumundaki babası Mustafa Özil, ofsayta düştü.

Baba Özil, 2011'in yaz aylarında Bodrum Gündoğan Koyu'nda tatil yaptı. Yanında, kendisinden 17 yaş küçük genç sevgilisi vardı.

Özil ve sevgilisinin fotoğrafları medyaya yansıdı. Mustafa Özil'in genç sevgilisiyle denizde çekilmiş fotoğrafları haberlere "Suda romantik şakalaşma" başlığıyla çıktı. Baba Özil de haberler üzerine 10 bin TL'lik tazminat davası açtı. Mahkeme; "Davacı, futbolcu oğlu sebebiyle haber konusu yapılmıştır. Kamuya malolmuş bir kimse değildir" diyerek 6 bin TL tazminat kararı verdi. Karar, Yargıtay'a taşındı.

'TANINAN KİŞİDİR'

Yargıtay, Mustafa Özil'in, Mesut Özil'in sadece babası olmadığını belirtti. Baba Özil'in ayrıca, menajer gibi davrandığını, bu nedenle de kamuya malolmuş bir kişi olduğunun altını çizdi. Yerel mahkemenin kararını bozdu. Gerekçede ise şu açıklamayı yaptı: Davacının kamuya açık alanda magazin basınının ve magazin kamuoyunun ilgisini çeken, kendi iradesiyle oluşturduğu ortamın basına taşınmasının sonuçlarına katlanması gerekir."

YARGITAY KARARA 'DUR' DEDİ

Mesut Özil'in babası ve aynı zamanda menajeri olan Mustafa Özil, Bodrum'un sıcak sularında genç sevgilisiyle görüntülendi. Objektiflere yakalanınca da dava açtı. Ancak Yargıtay karara 'dur' dedi.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler