SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Alex De Souza'ya 'onur nişanı' verildi

Fenerbahçe'nin efsane kaptanı Alex De Souza İstanbul'da sarı-lacivertli ekibin maçlarını izlerken, Curitiba Kent Meclisi, eski kaptana oybirliği ile, onur nişanı verilmesi kararını aldı.

Fenerbahçe'nin eski kaptanı Alex de Souza Türkiye'deyken, ülkesinde kendisiyle ilgili önemli bir gelişme meydana geldi. İstanbul'a belgeselini çekmek üzere gelen, eski kulübünün hem futbol hem basketbol maçlarını tribünden izleyen Brezilyalı futbolcu memleketinde onore edildi.

Curitiba kent meclisi Alex de Souza gündemiyle toplanırken, gerçekleştirilen oylamada efsane futbolcu için onur nişanı verilmesine karar verildi. Bu şehirde doğan, Curitiba'nın gelişmesine katkıda bulunan kişilere verilen ödüle Alex'in layık görülmesine oybirliğiyle karar verildi. Mecliste yapılan konuşmada eski futbolcunun Türkiye'den şehirlerine turist gelmesini dahi sağladığına dikkat çekildi.

Mecliste bir başka vekilin yaptığı konuşmada ise oyuncunun sportif başarılarının altı çizildi, Türkiye'de kendisinin heykelinin dikildiği hatırlatıldı. Ayrıca Brezilya Milli Takımı için geçmişte hakkının yendiği savunuldu. (skorer)

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler