SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Salih Uçan'a yol göründü

Roma Teknik Direktörü Rudi Garcia’nın pek fazla forma şansı vermediği Salih Uçan, Atalanta’ya takas olabilir.

Sezon başında Fenerbahçe’den iki yıllığına Roma’ya kiralanan Salih Uçan, yaşadığı sakatlıklar nedeniyle şu ana kadar pek fazla forma giyme şansı bulamadı. Genç oyuncunun devre arasında başka bir takıma gönderilmesi gündemdeydi ama başkent ekibi onu takımda tutmaya karar verdi. İtalyan basını ise yazın farklı gelişmeler yaşanabileceğini yazıyor.

La Gazzetta dello Sport’un haberine göre Roma, Maicon’un sürekli olarak sakatlanması ve Torosidis’ten de yeterli katkıyı alamaması sonrası yaz döneminde bir sağ bek transfer etmek istiyor. İtalyan ekibinin gözüne kestirdiği isim ise Atalanta’nın 22 yaşındaki sağ beki David Zappacosta. Sportif direktör Walter Sabatini’nin bu transfer için Atalanta’ya Salih Uçan ve Antonio Sanabria ikilisini önereceği iddia edildi.

Bu sezon 23 maçta forma giyen Zappacosta 3 gol, 1 asistlik bir performans sergiledi. Atalanta ile olan sözleşmesi ise 2018 yılında sona eriyor.

Öte yandan Salih Uçan için devre arasında çıkan haberler sonrası menajeri Ömer Uzun, Roma’nın onu gönderme gibi bir niyeti olmadığını açıklamıştı. 21 yaşındaki oyuncu bu sezon toplam 4 maçta 165 dakika sahada kaldı. (ajansspor)

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler