SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İşte Mesut Özil dehası

Mesut Özil'in FA Cup finalini getiren öldürücü pası için İngilizler, oyuncunun dahiliğini kanıtlayan bir örnek olduğu yorumunu yaptı.

Arsenal'de son maçlardaki performanslarıyla eleştirilerin hedefi olan Mesut Özil, kendisini yavaş yavaş affettirmeye başladı. Türk asıllı Alman futbolcu, hafta sonunda takımının Reading ile oynadığı maçta yaptığı asistle Ada'da gündem yarattı.

FA Cup yarı finalini 2-1 kazanan Londra ekibinde, tecrübeli futbolcu Alexis Sanchez'in attığı iki golün de asistini yaparak galibiyetin mimarlarından olurken, ilk goldeki pası ayakta alkışlandı. İngilizler Mesut'un yaptığı asisti görselleriyle vererek, bunun müthiş bir gol pası olduğu konusunda birleşti.

Normal insan göremez!

Topu ayağına aldığı anda tüm rakip savunmanın karşısında duvar gibi dikildiği pozisyonda akıl dolu bir pas verdiği belirtilen yıldız futbolcunun, bu pasıyla klasını kanıtladığı ve dahiyane yönünü gösterdiği değerlendirmesi yapıldı. O an üç arkadaşı boşta olan oyuncunun, bu isimlerden bir tanesine topu atmadığı, kimsenin tahmin etmediği bir yere topu göndererek golün yaratıcısı olduğuna dikkat çekildi.

İlk üç seçenek siyah çizgilerle 'normal insanın gördüğü', pasın gittiği yer ise kırmızı çizgiyle 'Mesut'un gördüğü' olarak nitelendirildi.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler