SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Elazığspor'da Ümit Özat depremi

Paralar ödenmediği için futbolcuların antrenman boykotu yaptığı ve 'maçlara çıkmayız' restini çektiği Elazığspor'da sürpriz bir gelişme yaşandı. Teknik direktör Ümit Özat da oyuncularının yanında yer aldı.

PTT 1. Lig'de mücadele eden Elazığspor'da futbolcular, yaklaşık 8 aydır alacaklarının ödenmediğini gerekçe göstererek dün antrenman boykotu yapmış ve "Paramız verilmezse cumartesi günkü Denizlispor maçına da çıkmayız" restini çekmişti.

Bordo beyazlı kulübün basın sözcüsü Zülfü Aydıngöz de maddi sıkıntılar nedeniyle futbolcuların alacaklarında gecikme olduğunu doğrulayıp, "Ödemelerde aksama olduğu doğru ancak 8 aydır maaş alamadıkları doğru değildir. Daha devre arasında futbolculara 1 milyon liraya yakın ödeme yapıldı. Alacaklarının yarısı kadar primleri ödendi. Bugüne kadar Elazığspor'da kimsenin alacağı kalmamıştır, bundan sonra da kalmayacaktır" açıklamasını yapmıştı.

Aydıngöz, antrenman boykotu yaptıkları için futbolculara ceza verebileceklerini de ifade etmişti.

Futbolcu ve yönetici cephesindeki bu gelişmelerin ardından gözler teknik direktör Ümit Özat'a çevrildi. Futbolculuk kariyerinin ardından kısa bir dönem yaptığı yorumculukta 'sivri dili' ile dikkat çeken Özat'ın nasıl bir tepki göstereceği merakla bekleniyordu.

İSTİFA ETMEYECEK ANCAK...

Ümit Özat, tavrını belirledi. Türkiye'de benzeri pek görülmeyen bir karar alarak futbolcularının yanında yer aldı.

Milliyet'in haberine göre Özat, istifa etmeyeceğini ancak maça çıkmayacağını bildirdi. Fikstüre göre Elazığspor ile Denizlispor arasındaki karşılaşma yarın oynanacak. Eğer yönetimden bir son dakika hamlesi gelmezse, bordo beyazlı takım maça çıkmayacak.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler