SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ronaldinho’dan kara haber

Brezilya futbolunun efsaneleri arasında gösterilen Ronaldinho'nun sezon sonunda futbola veda edeceği iddia edildi.

Brezilyalı yıldız Ronaldinho’dan hayranlarını üzecek haber geldi. 35 yaşındaki efsane futbolcunun, Brezilya basınına sezon sonunda futbolu bırakacağını açıkladı.

Kariyerine Meksika’da devam eden Ronaldinho, tatilde gittiği ülkesi Brezilya’da sürpriz bir açıklama yaptı. Porto Alegre’de basın mensupları ile sohbet eden efsane isim, sezon sonunda futbolu bırakacağını söyledi. Queretaro ile Haziran 2016 tarihine kadar sözleşmesi bulunan Ronaldinho, kararının kesin olduğu ve futbolu bıraktıktan sonra Brezilya’ya döneceğini belirtti.

MEKSİKA’DA BEKLENTİLERİN ALTINDA KALDI

Meksika Ligi’ne transfer olması tüm dünyada ses getiren ve muhteşem bir gösteri ile karşılanan Ronaldinho, sergilediği performans ile beklentilerin altında kaldı. Qeretaro takımı ile 20 maça çıkan yıldız futbolcu 3 gol atarken, 6 da asist yapma becerisi gösterdi.

Kariyerine Brezilya ekibi Gremio’da başlayan Ronaldinho, Avrupa’da ise Paris Saint Germain, Barcelona ve Milan formaları giydi. Özellikle Barcelona’da oynadığı dönemde kariyerinde zirve yapan ve tüm dünyayı kendisine hayran bıraktıran Ronaldinho, FIFA tarafından 2 kez Dünyada Yılın Futbolcusu seçilme başarısı gösterdi.

Ronaldinho’nun kariyerinde 1 Dünya Kupası, 1 Şampiyonlar Ligi, 2 La Liga ve 1 Serie A şampiyonlukları bulunuyor.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler