SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Arda'ya övgü dolu sözler

Golsüz sona eren Devler Ligi çeyrek final ilk maçında Atletico'yu yenilgiden kurtaran kaleci Oblak kahraman ilan edilirken, Arda da performansıyla övgülerden nasibini aldı. İspanyollar “Arda ikinci yarıda takımı ateşledi” diye yazdı.

Şampiyonlar Ligi Çeyrek Finali ilk maçında karşı karşıya gelen iki ezeli rakip Atletico Madrid ile Real Madrid’in kıran kırana mücadelesi golsüz eşitlikle tamamlanırken, eşleşmede avantaj az da olsa Real’in eline geçti. Vicente Calderon’daki nefesleri kesen maça ise A Milli yıldızımız Arda Turan ve Atletico’nun 22 yaşındaki file bekçisi Jan Oblak’ın performansları damga vurdu.

‘Marcelo’yu geçemedi’

İspanya’nın önde gelen gazetelerinden Marca, okurlarının karşısına ‘Oblak duvarı’ manşetiyle çıkarken, “Oblak, Real karşısındaki 6 kritik kurtarışlarıyla maça damga vurdu ve Atletico’nun kahramanı oldu” diye yazdı.

Lejyonerimiz Arda’nın özellikle ikinci yarıdaki performansına da geniş yer ayıran gazete, “Arda’nın ilk yarı kendisinden daha üstün olan Marcelo’yu geçemediğini” yazarken, teknik direktör Simeone’nin taktik değiştirmesiyle Türk futbolcunun ikinci yarı daha faydalı olduğunu savundu. El Mundo Deportivo da “Atletico’nun en iyi dakikaları Arda’nın ayaklarından geçti. Türk futbolcu oynadığında Atletico da oynuyor” yazarak milli oyuncuyu göklere çıkardı.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler