SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hırvatistan Milli takımına saldırı

Aralarında A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Niko Kovac'ın da bulunduğu heyet, Zagreb-Split otoyolundaki dinlenme tesislerinde fiziksel saldırıya uğradı.

Hırvatistan Futbol Federasyonu heyeti, Zagreb-Split otoyolu üzerindeki dinlenme tesisinde, 12 kişilik bir grup tarafından önce sözlü, ardından fiziksel saldırıya uğradı.

Hırvatistan Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, aralarında A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Niko Kovac'ın da bulunduğu heyetin, haziran ayında oynanacak Hırvatistan-İtalya maçının organizasyonuyla ilgili görüşmeler yapmak üzere Split'e seyahat ettikleri, saldırının Zir'deki dinlenme tesisinde, bir grup "holigan" tarafından gerçekleştirildiği ifade edildi.

Açıklamada ayrıca, saldırıda heyettekilerin yaralanmadığı ancak federasyona ait otomobilin zarar gördüğü belirtilirken, saldırının kınandığı ve holiganlarla mücadelenin devam edeceği belirtildi.

12 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
Bu arada, Hırvatistan polisinin olayla ilgili olarak 12 kişiyi gözaltına aldığı bildirildi.

Polisten yapılan yazılı açıklamada, Zir'deki dinlenme tesisinde "kamu düzenine ve huzuruna zarar verdikleri" iddiasıyla 12 Hırvatistan vatandaşının göz altına alındığı ifade edildi.

Açıklamada, gruptaki yedi kişinin heyeti sözlü taciz ettiği, iki kişinin de heyettekilere fiziksel saldırıda bulunduğu kaydedildi.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler