SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Brezilya'da Emenike vakası

Brezilya takımlarından Internacional'in formasını giyen Fabricio, Ypiranga karşılaşmasında taraftarları ile tartışınca Emmanuel Emenike vakası yaşandı.

Brezilya’da Internacional forması giyen Fabricio, Ypiranga karşılaşmasında taraftarları tarafından protesto edilince ortalık karıştı.

İlk yarısı golsüz beraberlikle sona eren maçta iki ekip de maça 10 kiş devam ederken 63. dakikada topu ayağına alan Fabricio, taraftarlarının protestosuna uğradı.

Sinirlenen başarılı futbolcu, tribünlere dönerek el hareketi yapınca tepkinin dozu daha da arttı. Maçın hakemi ise taraftarları tahrik ettiği gerekçesiyle Fabricio’yu kırmızı kartla oyun dışına gönderdi.

Fabricio bunun üzerine formasını çıkartıp yere fırlatırken arkadaşlarının kendisini sakinleştirme çabaları ise yetersiz kaldı. Sahayo terk ederken “Ben gidiyorum, artık bitti” şeklinde bağıran Fabricio’nun bu yaşananların ardından kadro dışı bırakıldığı öğrenildi.

Konu hakkında açıklama yapan yöneticiler, “Fabricio çok duygusal biri. Yaşananlar normal değildi. Ne olursa olsun yaptığı yanlıştı ve özür dileyecektir” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçeli Emmanuel Emenike de Beşiktaş karşılaşmasında taraftarla yaşadığı gerginlik sonrasında sahayı terk etmek istemiş ancak teknik heyet buna engel olmuştu.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler