SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Futboldan bir Alex geçti

Fenerbahçe'nin eski Brezilyalı yıldızı Alex de Souza, jübile maçını yaptı. Palmeiras 1999 ve Alex'in Arkadaşları arasında oynanan maçı 5-3'lük skorla Alex'in Arkadaşları kazandı.

Maçta, Alex'in Arkadaşları forması giyen Tuncay Şanlı, maçın ilk 2 golünü attı. 14. dakikada kaleciyi çalımlayarak bir gol atan Tuncay, 20. dakikada topukla çok şık bir gol attı. Maçın ilk yarısını Palmeiras formasıyla oynayan Alex, 27. dakikada Rüştü Reçber'i sağ çaprazdan şık bir plase golüyle geçti. Aristizabal, 42. dakikada Alex'in Arkadaşları takımını 3-1 öne geçirdi.

[Alex'in jübile maçından kareler-![Alex'in jübile maçından kareler](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/2122367/640xauto.jpg)](https://www.mynet.com/galeri/alexin-jubile-macindan-kareler-154510-myspor)

Alex, ilk yarının bitimine kısa süre kala ceza sahası içerisinde yaptığı vuruşla devreyi 3-2 noktaladı. Ayrıca, hakemin ilk yarıda bir frikik pozisyonunda köpük sıkarken yere Alex yazması takdir topladı.

MAÇIN SON DÜDÜĞÜNÜ ALEX ÇALDI

İkinci yarıda Alex de Souza, Evair'e müthiş bir ara pası çıkardı ve Palmeiras 56. dakikada 3-3'lük beraberliği yakaladı. Brezilya'nın eski yıldızlarından Edmundo, 70'de Palmeiras'ı 4-3 öne geçirdi. Maçın 84. dakikaasında Palmeiras takımı bir penaltı kazandı. Topun başına gelen 72 yaşındaki Palmeiras efsanesi Ademir, maçın skorunu belirledi. Maçın son düdüğü ise Alex de Souza'dan geldi. Öte yandan, mücadelede teknik direktörlük görevlerini Arthur Zico ile Luiz Felipe Scolari üstlendi.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler