SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

BJK TV'de yayınlandı! İşte derbide yaşananlar...

Başkan Fikret Orman'ın sert çıkışının ardından BJK TV'de Bilic ile Emre arasında yaşananlar yayınlandı.

Başkan Fikret Orman'ın sert çıkışının ardından BJK TV'de Slaven Bilic ile Emre Belözoğlu arasında yaşananlar yayınlandı.

Beşiktaş'ın resmi kulüp kanalından daha önce ortaya çıkmamış görüntüler yayınlandı. Başkan Fikret Orman'ın birkaç saat önce "O görüntüleri yayınlayacağız. BJK TV'ye talimat verdim" sözleri sonrası, 19.03 Ana Haber Bülteni'nde olay görüntüler yayınlandı.

'Gündem Özel' adlı programda, Siyah-Beyazlı kulübün yöneticisi ve basın sözcüsü Metin Albayrak da önemli açıklamalarda bulundu. Albayrak, "Futbolda adaleti isteyen bir camiayız. Taraftarımızın karşısına bu şekilde çıkmak istemezdik. Eyyamcılık yapmasınlar, bir de hakeme 8.2 vermişler. Dünyanın hiçbir yerinde böyle bir durum cezasız kalmaz. Buradan Türkiye Futbol Federasyonu'na sesleniyorum. 3 maymunu oynamasınlar! Pazar günü Fenerbahçe ile oynadığımız maç hakemlik camiası adına yüz karasıdır. Burdan kurullara sesleniyorum. Cesur olsunlar. Öleceklerse cesur ölsünler. Korkaklık yapmasınlar. Fırat Aydınus, Galatasaray'la yaptığımız olaylı maçta da baş aktördü. Galatasaray maçında bitimine 17 saniye kala hiçbir kural ihlali yokken bizi hükmen mağlup etti. Fırat Aydınus, hakemlik camiasının yüz karasıdır. 20 numaranın galiz küfürlerini cezasız bırakmıştır. Fırat Aydınus'un onuru, gururu varsa hakemliği bıraksın. Zaten FIFA kokartı da elinden alındı. Fırat Aydınus, emekliliğini beklemesin. Şu an, şimdi hakemliği bıraksın. 20 numaranın görüntülerini yayınlamaktan utanıyoruz. Biz çocuklarımıza nasıl diyeceğiz? Bu adam Milli Takım'ın kaptanı diye. Yıldırım Demirören çıksın bu işi temizlesin. Yoksa biz halledeceğiz bu işi. Burası Beşiktaş camiası. Bundan sonra Beşiktaş'ın hakkını yedirmeyeceğiz." ifadelerini kullandı.

BJK TV, '20 numara' diye hitap edilen Emre Belözoğlu'nun Bilic konusundaki isyanını izleyicileriyle paylaşırken, Sarı - Lacivertli futbolcunun tehditkar sözleri ortalığı yıktı.

Emre'nin Bilic'e isyanlarından biris Hırvat hocanın saha kenarındaki tavırları olurken, diğeri ise siyah-beyazlı teknik adamın ettiği iddia edilen Sırpça küfürler. Emre, BJK TV'de yayınlanan videoda, Bilic'in kendisine Sırpça "Jebemti Majku" (A... s...) şeklinde her maç küfür ettiğini iddia etti.

İsmail Kartal'da Sırpça küfür imasında bulunmuştu!

Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal'da derbi ardından Bilic ve yaşananlar hakkında yaptığı açıklamada, "Sonuçta Sırpça bazı kelimeleri bu ülkede bizler ve futbolcular biliyoruz. Herkes ağzından çıkanlara dikkat etsin. Biz kendi oyuncularımızı sakinleştiriyoruz" ifadelerinin kullanarak Hırvat hocanın Sırpça küfür ettiği iddiasında bulunmuştu. (fotospor)

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler