SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Veysel Sarı 'TT' oldu

Kasımpaşalı Veysel Sarı, Galatasaray maçında sergilediği performansla Twitter'da Türkiye Trends Topic listesinde 1 numara oldu, dünya listesinde de 5. sırada yer aldı.

*MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ

Galatasaray, 2-0 geriye düştüğü maçta Kasımpaşa'yı 3-2 mağlup ederek şampiyonluk yarışında önemli bir virajı kayıpsız dönerken, karşılaşma sonrası en çok konuşulan isim Veysel Sarı oldu.

Galatasaray, hücumlarının yüzde 49.5'ini Veysel Sarı'nın oynadığı Kasımpaşa sağ kanadından gerçekleştirdi. Sarı kırmızılı hücumların yüzde 29.3'ü ortadan, yüzde 21.2'si ise Kasımpaşa'nın sol tarafından gelişti.

[Maçtan kareler-![Kasımpaşa - Galatasaray maçından kareler](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/2122301/640xauto.jpg)](https://www.mynet.com/galeri/kasimpasa-galatasaray-macindan-kareler-154484-myspor)

Sezon başında Galatasaray'dan Kasımpaşa'ya transfer olan Veysel Sarı bu performansıyla sosyal medyaya damgasını vurdu. Twitter'da Türkiye Trends Topic (TT) listesinde 1 numara olan Veysel Sarı, dünya Trends Topic listesinde de 5. sırada yer aldı.

Bu arada Kasımpaşalı futbolcu ile ilgili binlerce tweet ve Facebook mesajı atıldı.

VEYSEL SARI İÇİN ATILAN TWEETLERDEN BAZILARI

@sporistacom
Kasımpaşalı taraftarlar Veysel Sarı'yı ıslıklıyor.
@firatgunayer
Veysel Sarı sadece Türkiye değil, Twitter dünya gündeminde de TT olmuş..
@uzaygokerman
Veysel Sarı Süper Lig'de oynayamayacak kadar vasat bir oyuncu, eğer bir hata aranacaksa mevzu budur.
@ErayEAydemir
İşi gücü, maçı bırakın Veysel Sarı'yı seyredin. Çok garip!

(Hürriyet)

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler