SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İspanya Arda Turan'ı konuşuyor

Şampiyonlar Ligi 2. tur rövanş maçında Leverkusen’i penaltılarla saf dışı bırakan Atletico Madrid’de, günün en dikkat çeken ismi Arda Turan oldu. İspanyol AS Gazetesi, Arda’nın penaltı atışlarındaki heyecanına göndermede bulunarak, “Takımı Arda ve taraftar ayakta tuttu” başlığını kullandı

Şampiyonlar Ligi ikinci tur rövanş maçında Leverkusen’i penaltı atışlarıyla 4-2 saf dışı bırakan Atletico Madrid’de günün en dikkat çeken ismi Arda Turan oldu.

İspanyol AS Gazetesi, Arda’nın penaltı atışları sırasındaki heyecanına göndermede bulunarak “Torres son penaltıyı. Arda Turan ve taraftar takımı ayakta tuttu” başlığını kullandı. Ayrıca gazetenin manşetinde milli yıldızın sevinci büyütüldü.

Tecrübeli futbolcunun 120 dakika boyunca gösterdiği başarılı mücadeleden daha çok atışlar sırasında sırtını dönüp diz çökerek yaptığı dua da gündeme oturdu. AS gazetesi ayrıca twitter adresinden maçın adamı olarak Arda’yı seçti. İspanyol siteleri fotoğrafları özel olarak yayınladı. Marca’nın haberinde “Arda Turan’ın fotoğrafı 120 dakika ve penaltılardaki tansiyonunu gösteriyor” ifadelerini kullandı.

Diğer internet sitelerinde de yer alan Arda’nın dua eden fotoğrafında, “Türk yıldızın reaksiyonu maçın tansiyonunu göstermeye yeter” yorumu yapıldı.

Sedyeyle ayrıldı

Penaltı atışları çeyrek final biletini kapan Atletico Madrid’de Arda Turan sahayı sedyeyle terk etti. 28 yaşındaki yıldızın aşırı yorgunluktan dolayı kasıklarında zorlanma olduğu ve bu nedenle sağlık görevlilerinden yardım istediği belirtildi. Soyunma odasında gerekli müdahaleleri yapılan Arda’nın herhangi bir sorununun olmadığı da aktarıldı.

Hakan ve Ömer’e teselli

Penaltı atışlarını kaçırarak gecenin sonucuna doğrudan etki eden Hakan Çalhanoğlu ile Ömer Toprak’a teselli Arda’dan geldi. Milli takımdan arkadaşlarını savunan Arda, “Ülkeleri için hizmet ediyorlar. Bu noktaya gelmek yeter. Kazanmak, kaybetmek önemsiz. Burada olmaları bile gurur verici. İkisi de aslan gibi” ifadelerini kullandı.

Şampiyonlar Ligi’nde geçen sene final oynadıklarını anımsatan 28 yaşındaki oyuncu, “İnşallah hedefimize doğru yürürüz. Bu sonuca ihtiyacımız vardı. Geçen seneden çok oyuncu kaybettik. Bu tur bize moral oldu. Şampiyonlar Ligi’nde yine finale doğru gitmek istiyoruz” diye konuştu. (milliyet)

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler