SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bucasporlu genç futbolcu hayatını kaybetti

Bucaspor'un U17 Takımı futbolcularından Ömer Teymur, İzmir'de meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybetti, 3 arkadaşı da ağır yaralandı.

İzmir'in Buca İlçesi'nde, iddiaya göre sürücüsünün yoldaki çukur nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybettiği kamyonet takla atarak aydınlatma direği ile yol kenarındaki bahçe duvarına çarparak ters döndü. Kazada Bucaspor'un U17 Takımı futbolcularından 17 yaşındaki Ömer Teymur hayatını kaybetti, 3 arkadaşı da ağır yaralandı. Teymur'un antremandan döndüğü öğrenildi.

Kaza, dün akşam saat 22:00 sıralarında Zafer Mahallesi Turgut Özal Caddesi üzerinde meydana geldi. Bucaspor altyapısında amatör futbolcu olan Ömer Teymur, sağlık lisesi öğrenci Rıdvan Öcal (18), Bayram Şekerci (17) ve Ferit Altay (17) antrenman dönüşü kahvehanede çay içtikten sonra evlerine dönmek için yola çıktı.

Rıdvan Öcal iddiaya göre, idaresindeki 35 EDL 29 plakalı kamyonetin direksiyon hakimiyetini yoldaki çukur nedeniyle kaybetti. Savrulan kamyonet takla atarak yol kenarındaki aydınlatma direği ile bahçe duvarı arasında sıkışarak ters döndü. Kazada kamyonet sürücüsü Rıdvan Öcal ile kamyonette bulunan Bayram Şekerci, Ferit Altay, ve Ömer Teymur ağır yaralandı.

Kazayı görenler durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Amatör futbolcu Ömer Teymur kaldırıldığı hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Teymur'un ölüm haberine alarak hastaneye gelen yakınları büyük üzüntü yaşadı. Rıdvan Öcal, Bayram Şekerci ve Ferit Altay ise ambulansla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Hastanelerde tedaviye alınan yaralıların hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

BABASIYLA AYNI KADERİ PAYLAŞTI

Kazada hayatını kaybeden amatör futbolcu Ömer Teymur'un cenazesi savcının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Talihsiz gencin trafik kazasında yaşamını yitiren babasıyla aynı kaderi paylaştığı ortaya çıktı. Öte yandan Zafer Mahallesi Muhtarı Faruk Sığak, bozuk olan yol nedeniyle birçok kez belediyeye başvurduğunu ancak bir sonuç alamadığını belirterek, "Bugün burada yoldaki çukur nedeniyle genç yaşta bin evladımızı kaybettik. Yolumuz bozuk, çukurlarla dolu. Yollarımız yapılmazsa buna benzer kazalar yaşanmaya devam edecek" dedi. Kaza sonrası Bucaspor yöneticileri ve Buca Belediye Başkanı Levent Priştina hastaneye geldi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler