SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kazım'ın gönlü Galatasaray'da

Bursaspor'dan Hollanda'nın Feyenoord takımına kiralık olarak giden, Eredevise'de attığı goller ve performansıyla dikkatleri yeniden üzerine çeken Colin Kazım Richards ilgili temsilcisi Ümit Akbulut önemli açıklamalar yaptı.

Akbulut, "Kazım kendini Galatasaray'a daha yakın hissediyor" dedi.

Radyospor'a konuşan Akbulut, "Colin Kazım, Hollanda'da çok mutlu, çok iyi gidiyor. 20 maçta 11 gol attı" ifadelerini kullandı.

GALATASARAY'A YAKIN

Sırasıyla Fenerbahçe, Galatasaray ve Bursaspor formaları giyen milli futbolcunun kendisine Galatasaray'ı yakın hissettiğini ve derbiden eğiliminin sarı kırmızılılardan yana olduğunu belirten Ümit Akbulut, "Fatih Terim'in olduğu dönemde Galatasaray'da çok mutlu oldu. Fatih hocayı çok seviyor. Hoca Colin için her zaman çok önemlidir. Bu yüzden Galatasaray'a çok daha yakın" dedi.

YENİDEN MİLLİ TAKIM'A DÖNMEYİ ÇOK İSTİYOR

Tecrübeli orta sahanın yeniden milli takıma seçilme olasılığıyla ilgili olarak da konuşan Akbulut, "Bu tamamıyla Fatih Terim'e bağlı. Colin Kazım tekrar milli takımda olmayı çok istiyor; seçilirse çok mutlu olur. Hollanda'da gösterdiği başarıyla umarım tekrar milli takıma dönecek" şeklinde konuştu.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler