SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gençlerbirliği 0 - 0 Medicana Sivasspor

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Gençlerbirliği, Medicana Sivasspor'u ağırladı. Ankara 19 Mayıs Stadı'nda oynanan ve hakem Çağatay Şahan'ın düdük çaldığı mücadele 0-0'lık beraberlikle sonuçlandı. Bu sonuçla Gençlerbirliği puanını 26'ya, Medicana Sivasspor ise 24'e yükseltti.

GENÇLERBİRLİĞİ 0 - 0 MEDICANA SİVASSPOR

STAT: 19 Mayıs
HAKEMLER: Çağatay Şahan, Baki Tuncay Akın, Nihat Mızrak
GENÇLERBİRLİĞİ: Ramazan Köse, Hakan Aslantaş, Ahmet Çalık, Sedat Bayrak (Dk. 81 Ferhat Görgülü), Tosic, Doğa, Guido Koçer, Landel, Petrovic (Dk. 73 Hleb), El Kabir, Berat Tosun (Dk. 46 Gosso)
MEDICANA SİVASSPOR: Korhan Çelikay, De Czare, Ümit Kurt, Da Costa, Fatih Çiplak, Burhan Eşer, Adem Koçak, Kadir Pekmezci (Dk. 90 Taouil), Utaka (Dk. 69 Batuhan Karadeniz), Chahechouhe, İbrahim Akın
SARI KART: dK. 57 Adem Koçak (Sivasspor)

Ankara 19 Mayıs Stadı'nda oynanan karşılaşmada her iki takım da bir puana razı bir oyun ortaya koydu. Taraflar, girdikleri az sayıdaki gol pozisyonundan da sonuç alamayınca maç başladığı gibi 0-0 sonuçlandı.

Mücadelede Gençlerbirliği son bölümde daha baskın bir futbol ortaya koyarken; 86. dakikada Sivasspor ceza alanında oluşan karambolde Cicinho'nun çizgiden çıkardığı top dönüm noktası oldu.

Bu sonucun ardından Gençlerbirliği, puanını 26'ya, Sivasspor ise 24'e yükselttti.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler