SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fatih Terim kararını verdi

Bayer Leverkusen Genel Menajeri Rudi Völler, Ay-Yıldızlı formadan uzak kalan Hakan Çalhanoğlu ve Ömer Toprak için Fatih Terim'e davet gönderdi. Teklifi kabul eden Terim, yarın Atletico Madrid maçında iki milli yıldızı mercek altına alacak.

EURO 2016 Elemeleri’nde 28 Mart’ta Hollanda ile oynanacak kritik maç öncesi Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’den Hakan Çalhanoğlu ve Ömer Toprak hamlesi geldi... Hatırlanacağı gibi; Ay-Yıldızlar’ın 15 Ekim 2013’te 2014 Dünya Kupası Elemeleri’nde Hollanda ile Şükrü Saracoğlu’nda oynadığı maçtan sonra Beşiktaşlı Gökhan Töre ile Hakan Çalhanoğlu ve Ömer Toprak arasında bir barda gerginlik yaşanmıştı. Töre’nin ve beraberindeki arkadaşlarının, Hakan ile Ömer’e silahla tehditler savurduğu iddia edilmişti. Kamuoyunda bomba etkisi yapan bu olaydan sonra Hakan ve Ömer milli formaya uzak kalmıştı...

BABA ÇALHANOĞLU: GEÇMİŞE SÜNGER ÇEKELİM

Gerek Hakan ve Ömer’in ailesinin yaptığı açıklamalar gerekse her iki oyuncunun sakatlıklarını gerekçe göstererek davet edilmelerine rağmen milli maçlara gelmemesi bardağı taşırmıştı. Fatih Terim de tepki gösterdiği Hakan ve Ömer’e Milli Takım kapılarını kapatmıştı... Ancak aradan geçen zaman tüm kırgınlıkları yok etti. Silah olayından sonra sıcağı sıcağına ‘sert’ açıklamalar yapan Hakan’ın babası Hüseyin Çalhanoğlu, “Fatih Terim’in daveti bizim için şereftir. Geçmişe sünger çekelim” diyerek zeytin dalı uzatmıştı.

BUZLAR ERİDİ

Bu olumlu adımların ardından bir hamle de Bayer Leverkusen’den geldi... Gösterdiği performansla Avrupa’nın dev kulüplerine göz kırpan Hakan için Alman ekibinin genel menajeri Rudi Völler devreye girdi. Geçtiğimiz günlerde “Ömer ve Hakan’ın Türk Milli Takım’ında oynamasını destekliyorum. Yaşananlar artık unutulmalı” diyen Völler, Terim’i Leverkusen’in Atletico Madrid’le Devler Ligi’nde yarın oynayacağı maça davet etti. Bu teklifi kabul eden Fatih Terim, Almanya’ya giderek Hakan ve Ömer’i izleyecek... Buzları eriten bu gelişmenin ardından Hollanda maçı öncesi her iki yıldız da Milli Takım’a yeniden kazandırılacak.

FRİKİKLER ‘10’DAN SORULUR!

Leverkusen’in 10 numarası Hakan, attığı jeneriklik gollerle gözlerin pasını siliyor. Frikik konusunda Avrupa’nın dikkat çeken yeteneklerinden biri olan 21 yaşındaki yıldız, rakip kalecileri de ürkütüyor. O isimlerden biri de Atletico’nun başarılı eldiveni Moya... Leverkusen maçı öncesi Hakan’dan çok çekindiğini belirten Moya, “Gerçekten müthiş frikikleri var” dedi.

TWİTTER’DA DİKKAT ÇEKEN AYRINTI!

Hakan ve Ömer’i yeniden Milli Takım’a kazandırmak için girişimlere başlayan Fatih Terim, aslında ‘barış’ mesajını günler öncesinden vermişti. Twitter hesabı açan Terim; kapak fotoğrafına Gökhan, Hakan ve Ömer’in de yer aldığı millilerle yapılan toplantıdan bir kare kullanmıştı. Tecrübeli hocanın bu tercihi için sosyal medyada “Buzlar eriyor” yorumları yapılmıştı.

ARDA’YI DA İZLEYECEK

Terim, Atletico Madrid forması altında destan yazan Arda Turan’ı da izleme fırsatı bulacak. Völler’in daveti üzerine Almanya’da gidecek olan tecrübeli teknik adam, Hakan ve Ömer’in yanı sıra İspanyol devinin 10 numarası Arda Turan’ı da takip edecek. Fatih Terim, Hollanda maçı öncesi 3 önemli milli yıldızın son durumlarını gözlemleyecek... (habertürk)

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler