SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Diego Costa'dan Emre Can yorumu

Chelsea'nin yıldızı Diego Costa, Ada basınına konuşurken, Emre Can ile arasında yaşananlara da değindi.

Premier League ekiplerinden Chelsea'nin başarılı ve başarılı olduğu kadar da hırslı golcüsü Diego Costa, İngiliz basınına verdiği röportajda birçok konuya açıklık getirdi. Kariyerinin başladığı Brezilya'dan da bahseden Diego Costa, saha içerisindeki sert hareketleri nedeniyle eleştirilmesine de değindi.

Diego Costa, Liverpool'un Türk asıllı Alman oyuncusu Emre Can'ın bir pozisyonda bileğine basmış ve bundan dolayı karşılaşmada kısa süreli gerginlik yaşanmıştı.

''BEN MELEK DEĞİLİM''

Diego Costa, Emre Can ile yaşadığı pozisyonu değerlendirirken, kendisni savundu ve ''Salı günü oynanan maçtan, yaşananlardan sonra eve gittim ve yanlış bir şey yapmadığımı bilerek uyudum. Çünkü bir şey yapmadım, pozisyonda amacım kesinlikle o değildi. Bunu görüntülerden de net olarak görebilirsiniz. Ben ''Ben meleğim'' demiyorum, çünkü değilim. Ama her zaman aynı şekilde futbolumu oynuyorum, çünkü ben böyleyim. Her şeyi kulüp ve taraftarımız için yapıyorum'' ifadelerini kullandı.

''ASLA PROFESYONEL FUTBOLCU OLMAK İSTEMEDİM''

Diego Costa, futbola başladığı yıllardan da bahsederken, ilginç bir itirafta da bulundu. Golcü oyuncu, ''Futbola her zaman aşıktım ve küçük bir çocukken hayallerim vardı ancak asla buna takıntılı olmadım. Asla profesyonel futbolcu olmak istemedim. Oyunu seviyorum, evet. Oynamayı da seviyorum. Küçük bir kasabadan geliyorum ve çok da fazla fırsatımız olmuyordu. Bulunduğumuz bölgede çok iyi oyuncular vardı. Evden ayrılıp, amcamın yanına çalışmaya gittiğimde 15 yaşındaydım. Daha fazla futbol oynamak istemiyordum. Para kazanıp aileme destek olmak istedim. Ama amcam bir futbol tutkunuydu. Asla profesyonel olarak oynamadı ama çok iyi bir oyuncuydu. Çevresindeki tanıdıkları sayesinde beni birkaç kişiyle tanıştırıp, yeniden futbol hayatına soktu'' açıklamasını yaptı.

Diego Costa, son olarak Chelsea'de çok genç bir takım olduklarını ve herkesin aynı hedefte başarılı bir şekilde ilerlediğini de sözlerine ekledi.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler