SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Almanya'da gündem Hakan Çalhanoğlu

Gökhan Töre ile yaşadığı olaydan dolayı Fatih Terim'in Milli Takım'dan dışladığı yıldız futbolcu transferin en büyük gözdelerinden biri haline geldi...

Alman basını, Bayer Leverkusen'de çok etkileyici bir performans sergileyen genç yıldız için Bayern Münih'in resmi teklifte bulunduğunu yazdı. Bayern'in Hakan için Leverkusen'e tam 25 milyon Euro'luk bir teklif sunduğunu yazan gazete ve internet siteleri, "Fakat Leverkusen yönetimi 'yetersiz' diyerek bu müthiş teklifi geri çevirdi. Çünkü Hakan'ın piyasası son 1 yıl içinde müthiş artmış durumda" yorumunu yaptı.

Fakat Bayern Münih yönetiminin yeni sezonda Türk yıldızı mutlaka kadroda görmek istediği ve önümüzdeki yıllarda yeni bir teklifle Leverkusen'in kapısını çalacağı ifade ediliyor.

BUNDESLIGA'DAKİ TÜM YILDIZLARI TOPLUYOR!

Alman basını, son yıllarda Bundesliga'da yıldızı parlayan tüm isimleri kadrosuna katan Bayern'in Hakan Çalhanoğlu'nu da mutlaka transfer edeceğini belirtiliyor... Dortmund'tan Lewandowski ve Götze'yi alarak uzun süre gündemde yer alan Bayern'in gerekire Hakan için teklifini 35 milyon Euro'ya kadar çıkarabileceği de iddialar arasında. 22 yaşındaki futbolcu sezon başında 14.5 milyon Euro'ya Hamburg'tan transfer olmuştu.

REAL MADRID'TE ÇOK RAHAT OYNAR!

Bayer Leverkusen Teknik Direktörü Roger Schmidt geçtiğimiz günlerde Hakan Çalhanoğlu ile ilgili övgü dolu ifadeler kullanmıştı. Schmidt, "Çok genç ve inanılmaz bir potansiyele sahip. Bence Real Madrid'te bile rahatlıkla oynar. Onu elimizde tutmakta çok zorlanacağımız kesin bir gerçek" ifadesini kullandı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler