SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bu maçlar para kazandırır

Ünlü iddaa yorumcusu Efe Uysal, günün önemli maçlarını mynet.com için yorumladı.

555 - A.MADRİD-BARCELONA 2.5 Altı 1.70

Bu iki takımın adını yan yana görenlerin aklına ilk goller geliyor ama aralarındaki son 8 maçın 7’sinin 2.5 Altı 4’ünün 0-1 gol arası bittiğini göz ardı etmemek lazım. Çeyrek Final’in ilk maçı da neredeyse 0-0’a kilitleniyordu. Rövanşta da fazla gol beklememek lazım. Barcelona gene topu kalesine yaklaştırmamaya başladı ve son 4 resmi maçında gol yemedi. A.Madrid de hala Avrupa’nın en iyi savunma yapan takımlarından biri.

544 - ESKİŞEHİR-G.SARAY 2.5 Üstü 1.60

Eskişehir’de teknik direktör değişikliğinin klasikleşen olumlu etkisi sonuçlara yansıdı. İlk iç saha maçını kupada da olsa kazanırken ardından oynadığı ilk deplasman maçında berabere kaldılar. Bu nedenle G.Saray maçına oldukça pozitif bir havada çıkacaklar. Misafir ekip de rahat. Ayrıca son maç gol yemeseler de savunmadaki eksiklerden dolayı çok pozisyon verdiler. Gruptaki puan durumunu da hesaba katarsak gollere yönelebiliriz.

539 - G.ANTEP-SİVASSPOR 1 1.90

Sivasspor Sergen Yalçın ile ilk maçlarda olumlu bir tepki verdi ama son Trabzonspor maçında lig arasını fazla iyi geçirmemiş gibi göründü. G.Antep ise aksine mütevazi kadrosu ile çok iyi işler yapmaya devam ediyor. Bu maçın ardından iki takım hafta sonu ligde gene bu sahada karşılaşacaklar. Sivasspor’un ligdeki maçı G.Antep’in ise bu maçı daha fazla önemsemesini bekleyebiliriz. Bu nedenle ibre ev sahibine dönük.


Canlı Skor

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler