SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Özat’tan Hami Mandıralı’ya ağır sözler

Elazığspor Teknik Direktörü Ümit Özat, Antalyaspor teknik Direktörü Hami Mandıralı’yı ağır dille eleştirdi! Özat, “Mandıralı bana küfür etti” dedi.

Önceki gün Antalyaspor ile Elazığspor arasında oynanan maçta iki takımın teknik direktörleri Ümit Özat ile Hami Mandıralı saha kenarında tartıştı ardından Ümit Özat maç sonunda soyunma odasına giderken, taraftarlara kol hareketi yapması gündem oldu.

Sosyal medyanın en çok konuştuğu konulardan biri olan bu olaya ilişkin Elazığspor Teknik Direktörü Ümit Özat, Radyospor'a bağlanarak yaşananları anlattı. Özat, Antalyaspor Teknik Direktörü Mandıralı’yı sert dille eleştirdi.

İşte Özat’ın açıklamaları

"Olay maç sırasında kendi oyuncularına çarpan topun dışarı çıkmasıyla başladı. Hami Mandıralı “taç bizim” diye ayağı kalktı. Sportif ahlaksızlık yapıldı. Orada yaşanan bir tartışma sonucu bana küfür etti. Ben de ona ettim. Onun seviyesine inmemem gerekiyordu. Hami Mandıralı ‘Herkes hak ettiği yerdedir, hak ettiğini yaşar’ demiş. Doğru söylemiş. Fenerbahçe’de şampiyonluklar yaşadım. O takımın kaptanı oldum. Almanya’da Köln bir Türk’e yani bana takım kaptanlığını verdi. Ben Hami Mandıralı gibi Almanya'ya gidip 2 hafta sonra ağlayıp dönmedim. Almanya'da kaptanlık yaptım.

Evde bir bardak su isteyemeyenler sahada aslan kesiliyor. Maçı kaybetmişim 200-300 kişi bana küfrediyor, madde atıyor ben de insanım o hareketi yaptım. Yanlış ama benim tarzım bu! Benim yaptığım hareketi; sahada olup yapmayan yok. Bu yaptığımın doğru olduğu anlamına gelmez. Sadece topa vurarak teknik direktör olmuş! Ben rica ederek Elazığspor'un başına geçmedim. Emeğimle geçtim. Ricayla göreve gelenler düşünsün."

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler