SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bu maçlar cepleri doldurur

Ünlü iddaa yorumcusu Efe Uysal, günün maçlarını mynet.com için yorumladı.

506 - TRABZONSPOR-KEÇİÖRENGÜCÜ 0-2 4.75 - 7.00

Tüm ulusal kupalarda olduğu gibi Türkiye Kupası’nda da sürpriz sonuçlar çıkmaya devam ediyor. En son G.Saray 1’e 7.50’lik orandan evinde Diyarbakır BBSK’ne yenildi. Trabzonspor’da bir hata yapabilir. Grupta lider olduğu için de buna lüksü var. 0-2 açık denenir.

510 - KAYSERİSPOR-FENERBAHÇE

KG Var 1.50 Türkiye Kupası’nda bugüne kadar oynanan 64 maçın 40’ı 2.5 Üstü bitti. Öncelikle grup statüsü telafisi olan maçları beraberinde getiriyor ve bu nedenle takımlar fazla defansif oynamıyorlar. Ayrıca tüm ekipler rotasyona gidiyor ve fazla süre almayan oyuncuların kendini göstermeye çalıştığı keyifli mücadeleler ortaya çıkıyor. Fenerbahçe’nin de gruptaki 4 maçı KG Var bitti. Bu sefer de adres bu olmalı.

513 - CHELSEA-LİVERPOOL 2-3 Gol 1.80

Hafta sonu Chelsea FA Cup’tan elenirken Liverpool işi ikinci maça bıraktı. Dolayısı ile her ikisi de bu kulvarı fazlası ile önemseyecektir. Tur atlayan finale kalıyor ve sezonun en erken kupasını kaldırmak çok önemli. İlk maçın 1-1 bittiğini göz önünde bulundurursak 2-3 Gol gene yanıltmayacak bir seçenek olur. Aralarındaki son 10 maçın 8’i bu skor aralığında bitti.


Yerel Seçim 2024

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler