SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yıldız futbolcuyu çılgına çeviren pankart

Standard Liege taraftarı, eski oyuncularını 'kesik baş' ile karşıladı, Defour da tribündekileri nişan alarak oyundan atıldı.

Belçika Ligi'nde dün Standard Liege ile Anderlecht arasında oynanan karşılaşmada tribünlerde şok bir pankart açıldı. Ülkenin iki ezeli rakibinin buluşmasında ev sahibi Standard'ın taraftarları, Anderlecht forması giyen eski oyuncuları Steven Defour'a sert bir mesaj gönderdi.

Taraftarların açtığı dev pankartta, bir elinde kılıç diğer elindeyse Defour'un kellesini tutan bir savaşçı resmedildi. Resmin yanında 'Ya kırmızı, ya ölü' ibaresine yer verildi. 26 yaşındaki Belçikalı futbolcu ise tribünlerin tavrıyla gerildi. Agresif hareketler sergileyen orta saha oyuncusu, önce ilk yarı sarı kart gördü ardından da karşılaşmanın ikinci yarısında oyundan atıldı.

Defour oyunun sürdüğü bir sırada topu sert bir şekilde tribündeki taraftarların üzerine nişanladı ve Liege taraftarından adeta öcünü aldı. Ancak hakemler bu hareketi affetmedi ve kendisine ikinci sarı kartı çıkardı. Ardından iki gol bulan Liege karşılaşmayı kazandı. Maçın ardından sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada takım arkadaşları ve taraftarlarından özür dileyen oyuncu, kırmızı karta ise bir anlam veremediğini ifade etti. Öte yandan pankartla ilgili soruşturma açıldı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler