SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gençlerbirliği - Beşiktaş (CANLI)

Beşiktaş, Spor Toto Süper Ligin 17. haftasında kapanış maçında zorlu Gençlerbirliği deplasmanına konuk olacak.

GENÇLERBİRLİĞİ - BEŞİKTAŞ
STAT: Ankara 19 Mayıs Stadyumu
SAAT: 20.00
HAKEMLER: Mustafa Kamil Abitoğlu, Kemal Yılmaz, Adil Sinem
YAYIN: Ligtv ve Mynet Canlı Anlatım

GENÇLERBİRLİĞİ: Ramazan, Hakan, Ahmet, Tosic, H. İbrahim, Gosso, Doğa, Petrovic, Guido, Mervan, Berat
TEKNİK DİREKTÖR: İrfan Buz
BEŞİKTAŞ: Tolga, Serdar, Franco, Ersan, Motta, Gökhan, Hutchinson, Necip, Oğuzhan, Olcay, Demba Ba
TEKNİK DİREKTÖR: Slaven Bilic

5 OYUNCUNUN SAKATLIĞI VAR

"Kara Kartallar", sezonun ikinci bölümüne de sakatlık sıkıntılarıyla girecek. Ligin ilk yarısında Trabzonspor ile oynanan maçta ağır sakatlanan Mustafa Pektemek, Gençlerbirliği maçında da kadroda yer alamayacak. Siyah-beyazlı ekibin teknik heyetine, yarınki mücadele öncesi olumsuz bir haber de Jose Sosa'dan geldi. Belinde ağrı hisseden Arjantinli oyuncuya, yapılan kontroller sonrası fıtık teşhisi konuldu. Yaşadığı soruna rağmen Sosa'nın 17. hafta karşılaşmasında forma giymesi bekleniyor.

LİGDE 83. RANDEVU

Beşiktaş ile Gençlerbirliği, Süper Ligde 83. kez karşılaşacaklar. İki takım arasında geride kalan maçlarda siyah-beyazlıların 45 galibiyetine karşılık, kırmızı-siyahlılar sadece 7 kez kazandı, taraflar 30 müsabakada ise eşitliği bozamadı. Lig maçlarında Beşiktaş'ın 131 golüne, Gençlerbirliği 60 golle karşılık verdi. Geçen sezon Ankara'da yapılan maçı Gençlerbirliği 1- 0 kazandı, İstanbul'daki müsabaka 1-1 bitti.

BEŞİKTAŞ SON 7 MAÇIN 2'SİNİ KAZANABİLDİ

Beşiktaş, Gençlerbirliği ile yaptığı son 7 lig maçından 2'sini kazanabildi. İki ekip arasındaki son 7 karşılaşmada taraflar ikişer galibiyet aldı, 3 maç da berabere sonuçlandı.

ANKARA'DA DA BEŞİKTAŞ ÜSTÜN

Beşiktaş, Gençlerbirliği karşısında genel toplamdaki galibiyet üstünlüğünü, Ankara'daki maçlarda da gösterdi. Siyah-beyazlılar, başkentte yapılan 41 lig maçının 20'sini kazandı, 6 kez yenildi, 15 karşılaşmada ise taraflar birbirlerine üstünlük sağlayamadı. Ankara'da siyah-beyazlılar 64, kırmızı-siyahlılar ise 34 gol attı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler