SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bu maçlar kazandırır

Ünlü iddaa yorumcusu Efe Uysal, mynet.com için günün önemli maçlarını yorumladı.

KASIMPAŞA-FENERBAHÇE 2.5 Altı 1.95 (8/10)

Fenerbahçe’de çok önemli eksikler var. Emre, Mehmet Topal ve Sow gibi Aralık ayında Fenerbahçe’nin çok etkili olmasında büyük rol almış oyuncular yok. Emenike de son maç istekli ama formsuz göründü. Ancak Egemen’in dönüşü ile Fenerbahçe’nin savunması bir hayli toparlandı. Son 5 maçta 1 gol yediler. Biraz da bundan dolayı 2.5 Altı seçeneğinin uygun olduğunu düşünüyorum. Kasımpaşa’nın da evinde henüz namağlup olduğunu göz ardı etmemek lazım.

FİLDİŞİ SAHİLİ-MALİ 1 1.65 (9/10)

Fildişi Sahili grubun ilk maçında Gine ile berabere kalarak birçok kuponun yatmasına neden oldu. Ancak bu tip turnuvalarda açılış maçları her zaman risklidir. Bir de 58.Dakikada 10 kişi kalınca 1 puana sevindiler bile. Fildişi Sahili ikinci maçta işi sıkı tutup bu sefer bir hata yapmasını beklemiyorum. Sonuçta hala kadro olarak turnuvanın en güçlü ekibi durumundalar.

AKHİSAR BLD.-ESKİŞEHİR 0 3.20 (7/10)

İki ekip de yeni hocası ile ilk lig maçına çıkacak. Gerek Roberto Carlos gerekse Skibbe daha önce çalıştırdığı takımlara hücum futbolu oynatmış teknik adamlardır. Ancak bu ilk sınavlarında kaybetmemeye öncelik vereceklerini düşünüyorum. Akhisar son 10 lig maçında kazanamadı ve bunların 6’sını kaybetti. Eskişehir ise çok daha büyük hedefleri varken küme düşme riski taşıyor. 2.5 Altı ve direk bir beraberlik denenebilir.


Canlı Skor

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler