SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'Bizim asıl düşmanımız Galatasaray'

Trabzonspor'un eski başkan yardımcısı Sabahattin Çakıroğlu, "Bize hep aşıladılar Fenerbahçe düşmanımız diye. Bizim içimizi boşaltan, o şampiyonluktan sonra Galatasaray'dır. Bizim asıl düşmanımız Galatasaray" dedi.

1967 Trabzonsporlular Derneği, İstanbul'da bir toplantı düzenleyerek Trabzonspor’un içinde bulunduğu durumu masaya yatırdı. Toplantıda konuşan Trabzonspor eski başkan yardımcısı Sebahattin Çakıroğlu, “Bizim asıl düşmanımız Galatasaray” dedi.

1967 Trabzonsporlular Derneği, Güngören’de başkan Alaattin Hatayoğlu nezaretinde bir toplantı düzenledi. Trabzonspor’un mali durumu, şike süreci, transferler ve gelecek yıllardaki olağan durumların konuşulduğu toplantıya, 1967 Trabzonsporlular Derneği Başkanı Alaattin Hatayoğlu’nun yanı sıra, Trabzonspor'un efsane oyuncularından Hüseyin Tok, Trabzonspor eski başkan yardımcısı Sebahattin Çakıroğlu, Trabzonspor eski yöneticisi ve Gazeteci-Yazar Musa Alioğlu, dernek üyeleri, işadamları ve basın mensupları katıldı.

ÇAKIROĞLU: TRABZONSPOR'UN İÇİNİ GALATASARAY BOŞALTTI

Toplantıda açıklamalarda bulunan Trabzonspor eski başkan yardımcısı Sebahattin Çakıroğlu, “Şirketlerimiz para kazanmalı. Şirketlerimiz inanılmaz bir reklam ajansı olmalı. Futbol için ondan sonrası basit. En iyi adamları getirirsin. Bindiğimiz dalı kestik. Trabzon’un içini Fenerbahçe boşaltmadı, Galatasaray boşalttı. Bize hep aşıladılar Fenerbahçe düşmanımız diye. Bizim içimizi boşaltan, o şampiyonluktan sonra Galatasaray’dır. Bizim asıl düşmanımız Galatasaray” dedi. “Neyin başarısını bekliyoruz” diyen eski başkan yardımcısı Çakıroğlu, “Para gitmiş. Gelse ne olur. Bu yönetime milyar dolar verin ne olacak. Hiçbir şey olmayacak” ifadelerini kullandı.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler