SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Trabzonspor'da Erkan Zengin sevinci

Trabzonspor'da Erkan Zengin ile sıcak temas sonuç verdi. Sarfettiği sözler yüzünden şehirde tepki görmekten çekinen oyuncu, “Gel, kendini anlat. Sonra çık oyununu oyna. Kimse bu süreci hatırlamaz” sözleriyle yumuşadı. 29 yaşındaki transferin gözdesinin birkaç gün içinde Türkiye'ye dönmesi bekleniyor.

Trabzonspor, ara transfer döneminin yılan hikayesinde sona çok yaklaştı... Bir süredir İsveç’te tatilde olan futbolcu ve ailesiyle kurulan temaslar sonuç verdi ve Erkan Zengin, Bordo-Mavili seçeneği ilk sırasına aldı. Bu noktada hem kulübün profesyollerinin hem de teknik direktör Ersun Yanal’ın konuşmalarının büyük rol oynadığı öğrenildi.

‘Bağrına basarlar’

Erkan Zengin’in bu konudaki en büyük endişesinin şehirde görebileceği tepki olduğu belirtildi. 29 yaşındaki futbolcunun, “Benim söylediğim ve söylemediğim birçok şey üzerine polemik yapıldı, bazı sözlerim bir yerlere çekildi. Bu nedenle şimdi yeni bir krizle uğraşmak zorunda kalmak istemiyorum” sözlerine Bordo- Mavililer’in hocası ve kurmayları, “Gel ve kendini anlat. Biz sana bu konuda tüm desteği vereceğiz. Sonra sezon sezon başladığında ve sen oyununu oynadığında taraftarımız seni bağrına basacaktır. Kimse bu süreci uzatmaz ve hatırlamaz” yanıtını verdi.

‘İsveç seni kesmez’

Ayrıca Ersun Yanal’ın eski öğrencisine, “İsveç’te kariyer bitirmek senin yeteneklerine ve yapabileceklerine yazık etmek olur. Gel ve Trabzonspor’da şampiyonluğa oynayalım” şeklindeki mesajlarının da Erkan Zengin’i Karadeniz ekibine yaklaştıran faktörlerden olduğu öğrenildi. Yine büyük bir son dakika sürprizi olmazsa ailesiyle de görüşen ve Trabzonspor’a gitmesi yönünde telkinler alan Erkan Zengin’in birkaç gün içinde İsveç’teki işlerine nokta koyup Türkiye’ye döneceği kaydedildi.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler