SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Erkan Zengin'den flaş mesaj

Erkan'ın büyük korkusu Hacıosmanoğlu, 'Gelirsem tepki olur mu?' diyen Erkan'a, "Kendini iyi ifade edersen herkes seni anlayacaktır" sözleriyle güvence verdi.

Trabzonspor'da Erkan Zengin için bekleyiş sürüyor. Eskişehirspor ile 2 milyon 250 bin euro'ya el sıkışan yönetim, futbolcuyu ikna etme konusunda da önemli mesafe aldı. Erkan'ın daha önce Fenerbahçe'ye gitmek istediği yönündeki haberlerden rahatsız olduğu ve başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'na, "Gelirsem bir tepki olur mu?" diye sorduğu öğrenildi.

1-2 GÜN İÇİNDE GELECEK

Başkan Hacıosmanoğlu'nun ise başarılı oyuncuya, "Kendini iyi ifade edersen herkes seni anlayacaktır" karşılığını vererek bu konuda endişe taşımamasını söylediği ifade edildi. Erkan Zengin'in İsveç'ten 1-2 gün içinde Türkiye'ye geleceği ve transferiyle ilgili kararını vereceği bildirildi. Tecrübeli futbolcunun, kulüplerin anlaşması nedeniyle tercihini Trabzonspor'dan yana kullanması bekleniyor.

TATLIYA BAĞLAYACAĞIZ

Fatih Sezer, Erkan Zengin için Trabzonspor'la 2 milyon 250 bin euro'ya anlaştıklarını belirterek, "Bizim amacımız bu konuyu tatlıya bağlamak. Ben Erkan'ın da Trabzon'da oynayacağını ve kısa sürede bu işin tatlıya bağlanacağını düşünüyorum" dedi.

EMRE, ESKİŞEHİR'DE

Eskişehirspor Basın Sözcüsü Fatih Sezer, Trabzonspor'un gözden çıkardığı Emre Güral ile anlaştıklarını da açıkladı. Sezer, "Erkan transferi olsa da olmasa da Emre Güral'ı alacağız. Birkaç güne imzayı atacak. Emre artık Eskişehirsporlu" diye konuştu.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler