SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Arsenal'den İlkay için dev teklif

Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger'in istediği Borussia Dortmundlu İlkay Gündoğan için 15.6 milyon sterlinlik teklif hazırlandı.

Borussia Dortmund formasıyla uzun süreli bir sakatlığın ardından tekrar sahalara dönen İlkay Gündoğan'a Arsenal'in ilgisi devam ediyor. Orta sahada sakatlık sorunları nedeniyle kadro kurmakta zorlanan ve bu bölgeye mutlaka bir transfer takviyesi yapmak isteyen Arsene Wenger, Türk asıllı Alman futbolcuyu kadroya dahil etmek istiyor.

İngiliz basınının hem fikir olduğu, Fransız teknik adamın İlkay isteği konusunda, oyuncu için teklif edilecek miktarlarla ilgili farklılıklar bulunuyor. Daily Mirror tarafından geçtiğimiz günlerde dile getirilen 16 milyon sterlinlik teklif iddiasının ardından bugün de Metro internet sitesi, 15.6 milyon sterlinlik bir teklifin hazır olduğunu yazdı. Sözleşmesi 2016'da bitecek İlkay'ı Dortmund'un da elden çıkarmaya sıcak baktığı belirtiliyor.

Arsenal geçtiğimiz yıllarda da Alman milli futbolcu ile ilgilenmişti. İki kulübün şu günlerde görüşme halinde olduğu ifade ediliyor.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler