SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Milli yıldız kararını verdi

Trabzonspor'un anlaştığı Uğur Demirok, yakın çevresiyle transfer sürecini paylaştı: Trabzonspor beni uzun süredir istiyor, planlarını anlatıyorlardı. Direkt oynayacağım bir takımı tercih etmek istiyordum, bu şansı görüyorum. Hedeflerim için en doğru adres Karadeniz.

Trabzonspor’un her konuda anlaşmaya vardığı Akhisar Belediyespor’un yıldızı Uğur Demirok, yakın çevresiyle transfer sürecini paylaştı. Bordo-Mavili kulübün kendisini sadece ara transfer döneminde değil, sezon başında da ısrarlı şekilde istediğini ve bu yakınlığın kendisini ciddi şekilde etkilediğini söyleyen milli futbolcu, “Ben Akhisar’da çok güzel günler yaşadım. Ancak artık ayrılık vaktinin geldiğini düşünüyorum. Vitrinde olacağım, milli formayı düzenli olarak giyeceğim bir kulüpte oynamak istiyorum” ifadelerini kullandı.

'Her açıdan çok istediler'

Bu söylediklerinin rekabetten kaçtığı anlamına gelmediğini de belirten Uğur Demirok şunları söyledi: Trabzonspor beni uzun zamandır istiyor. Üstelik ısrarlı şekilde. Planlarını anlatıyorlar, net ifadeler kullanıyorlar. Hepsinden de önemlisi benim için fedakarlık yapıyorlar. Sadece maddi değil manevi açıdan da beklentilerim için en uygun tercihin Trabzonspor olduğunu düşünüyorum.

Ödeme planı belli oldu

Uğur Demirok transferi için her iki kulübün yöneticileri, ödeme teknikleri konusunda da mutabakata vardı. Buna göre Karadeniz temsilcisi, Ege ekibine 1.5 milyon TL para artı Kadir Keleş’in bonservisini verecek. Durumun ilerleyişine göre takas futbolcu konusunda Mustafa Yumlu’nun da Akhisar’a gönderilmesi gündemde. Mustafa için son kararı teknik direktör Roberto Carlos verecek.

Napoli maçında oynayacak

Uğur’un Trabzonspor’a gelmesindeki en temel unsur UEFA Avrupa Ligi’nde boy gösterecek olması. Avrupa Ligi 2. turunda Napoli ile eşleşen Bordo-Mavililer, UEFA’ya gönderilecek olan listede Uğur’un da ismini verecek. Genç savunmacı 19 ve 28 Şubat tarihlerinde oynanacak olan kritik karşılaşmalarda Ersun Yanal’ın şans vermesi halinde mücadele edecek.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler