SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kırmızı gördü, sahaya bıçakla döndü

Akyazı Kuzuluk sentetik sahada Pazarköy Eğitim Spor ile Kuzulukspor karşılaştı.Maçın 80'inci dakikasında maçın hakemi Yunus Yıldırım, Pazarköy Eğitimspor'lu Yavuz Atmaca ile Kuzuluksporlu Hamza Sarı’yı kırmızı kartla oyundan attı.

Maçın son dakikalarında kırmızı kart görmesine öfkelenen Kuzuluksporlu oyuncu Hamza Sarı, soyunma odasına gittikten sonra buradan aldığı bıçakla sahaya girmek istedi. Elinde bıçakla saha girişine kadar gelen üzerinde forma bulunan futbolcuyu saha içerisindeki görevliler son anda fark ederek engelledi.

Elinin arkasında sıkı tuttuğu bıçakla görüntülenen futbolcu, daha sonra çağrılan jandarmalar tarafından gözaltına alındı. Pazarköy Eğitimsporlu futbolcu olan ve aynı zamanda avukat da olan Yavuz Atmaca, Hamza Sarı'dan şikayetçi oldu. Sarı bunun üzerine ifadesi alınmak üzere jandarma karakoluna götürüldü. Pazarköy Eğitimsporlu yöneticiler daha sonra şikayetten vazgeçti.

Futbolcunun öfkesi cep telefonu ile görüntülenerek sosyal medyada da paylaşıldı

Maç, Kuzuluk Spor’un 4-3 galibiyeti ile son buldu.

Sakarya 1'inci amatör kümede oynanan maçta, kırmızı kartla oyundan atılan futbolcu soyunma odasından aldığı bıçakla sahaya girmek isteyince gözaltına alındı.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler