SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beşiktaş - Kasımpaşa maçı canlı anlatımı

Türkiye Spor Toto Süper Ligi'nin 10. haftasında Beşiktaş - Kasımpaşa ile karşılaşıyor. Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 19.00'da başlayacak. Maç Lig TV ekranlarından canlı olarak izlenebilecek. Maçı Özgür Yankaya yönetecek, yardımcıları ise Kemal Yılmaz ve Gökhan Memişoğlu olacak.

BEŞİKTAŞ KASIMPAŞA MAÇI CANLI ANLATIMI

KASIMPAŞA'NIN MAÇI KAZANMASI GEREKİYOR

Ligde 10. sırada yer alan Kasımpaşa'nın ligde daha üst sıralara çıkması için bu maçı kazanması gerekiyor. Son 5 maçtan 3 mağlubiyet ile ayrılan takımın 1 galibiyeti ve 1 beraberliği bulunuyor. Gençlerbirliği'yle oynadığı son maçta beraberlik elde eden Kasımpaşa, ondan önce Galatasaray'la karşılaştı ve mağlup oldu. Kaptan Shota Arveladze'nin kazanmak her yolu denemesi gerekiyor.

Takımın en golcü ismi Adem Büyük'ün 6 golü bulunurken, Oscae Scarione ve Sanharib Malki'nin 2'şer golü bulunuyor. Takımda 3 isim oynayamayacak. Eren Derdiok sakatlığı yüzünden Ryan Donk ve Barış Dadaş cezalılık durumu nedeniyle maçta yer alamayacak.

BEŞİKTAŞ FORMDA

Ligde 17 puan ile 4. sırada yer alan Bilic önderliğindeki takım karşılaşma için kendini hazırlamış durumda. Galibiyete hazır olan siyah-beyazlı takım 5 maçta 3 galibiyet, 2 mağlubiyet aldı. Oynadığı son iki maçtan mutlu ayrılan Beşiktaş, en son ligde Fenerbahçe ile oynadığı karşılaşmada yenilgi almıştı.

Beşiktaş'ın en golcü ismi Olcay Şahan'ın ligde 4 golü bulunuyor. Bir diğer isim ise 3 golle Demba Ba. Kaleci Tolga Zengin'in sakatlığı nedeniyle maçın file bekçisi Tolga Zengin. Uğur Boral, Tomas Sivok'un da sakatlıkları sürerken, İsmail Köybaşı ve Pedro Franco ise cezalılıkları nedeniyle maçta forma giyemeyecek.

MUHTEMEL 11'LER

Saat: 19.00

Yayın: Lig TV

Stat: Başakşehir Fatih Terim Stadı

Hakem: Özgür Yankaya, Kemal Yılmaz, Gökhan Memişoğlu

Beşiktaş: Cenk Gönen, Ersan Gülüm, Ramon Motta, Serdar Kurtuluş, Atiba Hutchinson, Gökhan Töre, Jose Sosa, Olcay Şahan, Oğuzhan Özyakup, Veli Kavlak, Demba Ba

Teknik Direktör: Slaven Bilic

Kasımpaşa: Andreas Isaksson, Orhan Şam, Sancak Kaplan, İlhan Eker, Alpaslan Öztürk, Andre Castro, Kerem Şeras, Oscar Scarione, Tunay Torun, Adem Büyük, Ryan Babel

Teknik Direktör: Shota Arveladze

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler