SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'Galatasaray'ı sil, Fenerbahçe'ye öyle gel'

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan’ın “Dik dur eğilme Aziz Yıldırım” başlıklı yazısını Twitter'ından retweet ettiği gerekçesiyle Trabzonsopr taraftarlarından büyük tepki gören Ersun Yanal'ın yardımcısı Noyan Dülek'in aslında Galatasaraylı olduğu ortaya çıktı.

Yanal Fenerbahçe'de iken Dülek'i, "Facebook ve Twitter'ın Galatasaray fotoğrafları ile süslü, onları sil Fenerbahçe'ye öyle gel" diye uyardı, Dülek de bunun üzerine o mesajları sildi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, imza attığı günden bu yana henüz basın mensuplarının karşısına geçmedi. Fenerbahçe’de görev yaptığı dönemde şikeye dair Trabzonlular’ın kızacağı açıklamalarda bulunduğu gerekçesiyle eleştiri altında. İşte bu türden soruların gelme ihtimali sebebiyle imza töreni bile 1,5 dakika sürmüştü!

FENERBAHÇE YANAL'IN PEŞİNİ BIRAKMIYOR!

Yanal konuşmuyor ama Fenerbahçe meselesi peşini de bırakmıyor. Tecrübeli çalıştırıcının, bu sezon ekibine kattığı ve aslında fitness dünyasında tanınmış bir isim olan Noyan Dülek, Twitter adresinden bir yazı paylaştı. Ahmet Hakan’ın “Dik dur eğilme Aziz Yıldırım” başlıklı yazısını RT etti. Ve bu yüzden Trabzonlular’ın hışmına uğrayarak, hesabını kapattı. Halbuki Ersun Yanal, Noyan Dülek’i uyarmıştı. Hem de Fenerbahçe’deyken.. Diyeceksiniz ki, “Dülek Fenerbahçe’de hiç çalışmadı ki!” Çalıştı, sadece 2 gün... Hikâye şöyle:

ENİSELER'İN YERİNE GELMİŞTİ

Yanal, Aziz Yıldırım’ın "30 yıl önce yazılan kitapla idman yaptırıyor. Futbolcular tabii ki gelir anlatır” diyerek isim vermeden eleştirdiği Prof. Dr. Niyazi Eniseler ile çalışıyordu. Sezon başında yollarını ayırdı. Müzikli antrenmanlarıyla tanınan ve ama futbol dünyasına ilk kez girecek olan Noyan Dülek’i yanına aldı. Dülek, Eniseler’in, Celal Bayar Üniversitesi’nden öğrencisi olan ve oradaki akademinin ilk mezunları arasındaydı.

SAMANDIRA'DA 2 GÜN

Yanal, Dülek’ i daha o gün uyardı. Çünkü Twitter ve Facebook adresi, Galatasaray amblemleri, fotoğrafları ve sloganlarıyla doluydu. “Aman” dedi. Fenerbahçe çalışanı olarak bunların başına iş açacağını söyledi. “Hepsini sil, buraya öyle gel” dedi. O da sildi. Ama Dülek 2 gün Samandıra ’ya girip çıkmıştı ki, Yanal istifa etti. Yanal şimdi, Fenerbahçe’de Galatasaray için uyardığı Dülek’ in, Trabzon’da Fenerbahçe için yaptığı hataya kızıyor. Fakat ona güveniyor ve ekibinde tutmaya devam ediyor. Bize de başarılar dilemek düşüyor. (Bugün)

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler