SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Aziz Yıldırım ve Gökhan Töre'ye ceza şoku

Geçtiğimiz hafta sonu yaşananlardan sonra PFDK'ya sevk edilen Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve Beşiktaşlı Gökhan Töre'nin cezaları belli oldu. 

Beşiktaş'ta yıldız oyuncu Gökhan Töre, Kayseri Erciyesspor mücadelesinde gördüğü kırmızı kart sonrası PFDK'ya sevk edilmişti. Gökhan Töre'nin cezası belli olurken, başarılı oyuncuya 3 maçtan men ve 13 bin lira cezası verildi. 

TFF'den yapılan açıklama şu şekilde

BEŞİKTAŞ A.Ş.'nin, 27.10.2014 tarihinde oynanan SUAT ALTIN İNŞAAT KAYSERİ ERCİYESSPOR - BEŞİKTAŞ A.Ş. Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu müsabakasında taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde misafir kulüp olduğu müsabakada 2. kez gerçekleştirilmesinden dolayı takdiren 45.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

BEŞİKTAŞ A.Ş. sporcusu GÖKHAN TÖRE'nin müsabaka hakemine yönelik hakareti nedeniyle takdiren 3 RESMİ MÜSABAKADAN MEN ve 13.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada BEŞİKTAŞ A.Ş. idarecisi AHMET METE VARDAR'ın müsabaka hakemine yönelik hakareti nedeniyle takdiren 60 GÜN HAK MAHRUMİYETİ ve 26.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ise PFDK'dan 60 gün hak mahrumiyeti ve 26 bin lira para cezası aldı. 

TFF'den Aziz Yıldırım'la ilgili yapılan açıklama şu şekilde

FENERBAHÇE A.Ş. başkanı AZİZ YILDIRIM'ın 25.10.2014 tarihinde, Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadında oynanan FENERBAHÇE A.Ş. - GENÇLERBİRLİĞİ Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu müsabakasında müsabaka hakemine yönelik tehditi nedeniyle takdiren 60 GÜN HAK MAHRUMİYETİ ve 26.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, (oyçokluğu) karar verilmiştir.

Bunların yanında Galatasaray da 10 bin lira para cezasına çarptırıldı.

TFF'den Galatasaray'la ilgili şu açıklama yapıldı

GALATASARAY A.Ş.'nin 26.10.2014 tarihinde oynanan İSTANBUL BAŞAKŞEHİR A.Ş. - GALATASARAY A.Ş. Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu müsabakasında basın toplantısına teknik sorumlu katılımı sağlanmamasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle takdiren 10.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada GALATASARAY A.Ş.'nin müsabaka sonrası flaş röportaja teknik sorumlu katılımı sağlanmamasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle takdiren 10.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler