SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

''Taraftarımız tahrik edildi''

Fenerbahçe Kulübü, Karate Milli Takımı sporcularının  Düzce'deki Topuk Yaylası Tesisleri'nden atıldığı yönünde medyada yer alan  haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı. 

Kulübün internet sitesinde yapılan açıklamada, Spor Toto Süper Lig'de  Galatasaray ile Fenerbahçe arasında dün yapılan derbi maç sırasında yaşanan  olayla ilgili bilgi verildi.

Tesislerde kamp yapan milli karatecilerden, bir sporcunun gollerden sonra taraftarları tahrik etmeye yönelik küfürlü söylemlerde bulunduğu  savunularak, şu ifadelere yer verildi: "Karate Milli Takımı oyuncularına herhangi bir fiziki müdahale ve  oyuncuların tesislerimizden atılması gibi bir durum söz konusu değil. Derbi  maçını izlemek için, Karate Milli Takımı'na bir salon tahsis edilmesine karşın,  birkaç  sporcu maçı, tesislerde konaklayan Fenerbahçe taraftarları arasında  izlemiş ve bir sporcu gollerin ardından taraftarlarımızı tahrik etmeye yönelik  küfürlü söylemlerde bulunmuştur. Taraftarlarımızın tepkisi üzerine çıkan  tartışma, tesis yöneticileri ve personellerinin araya girmesi ve sağduyu ile  büyümeden sonlandırılmıştır.

Ancak maçın bitiminin ardından taraftarlardan biri ve bir sporcu  arasında tekrar bir münakaşa yaşanmış, ardından milli takım yetkilileri,  kendilerine tesis yöneticileri tarafından yapılan tüm telkinlere rağmen kendi  istekleriyle tesislerden ayrılmak istemişlerdir. Bunun üzerine tesislere kendi  araçlarıyla gelen milli takım yetkilileri kendi araçlarıyla, araçları olmayan  sporculara ise tesislerimize ait bir araç tahsis edilmiş ve milli takımın  Düzce'deki başka bir otele nakilleri sağlanmıştır." 

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler