SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fenerbahçe yine kızardı

Galatasaray-Fenerbahçe maçında Bruno Alves, sarı-lacivertlileri 10 kiş bıraktı. 52. dakikada Dzemaili'nin sırtına tabanla müdahale eden Portekizli savunmacı, Cüneyt Çakır tarafından kırmızı kartla cezalandırıldı. 

Bruno Alves, geçtiğimiz sezon Fenerbahçe ve Galatasaray arasında oynanan Süper Kupa Finali'nde de kırmızı kart görmüştü. Ezeli rakiplerin karşılaştığı son 5 maçta 5 kez kırmızı kart çıkmıştı. Cüneyt Çakır ise 8. Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde 11. kırmızı kartını gösterdi. 

NTV Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, kasti bir hareket sonucu kırmızı kart gören Bruno Alves'e büyük tepki gösterdi. Dilmen,

"Hiç uzatmaya gerek yok. Bruno Alves'in biletini kesip yollayacaksın. Alves hakeme resmen beni at dedi. Bir takıma yapılabilecek en büyük saygısızlık bu" dedi.

MAÇTAN FOTOĞRAFLAR[-![Galatasaray - Fenerbahçe 18.10.2014](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/2121519/640xauto.jpg)](https://www.mynet.com/galeri/galatasaray-fenerbahce-18102014-153805-myspor)

 

Hatırlanacağı üzere Fenerbahçe'de Bekir geçtiğimiz hafta Konyaspor karşısında buna benzer bir hareket sonrasında kırmızı kartla oyun dışında kalmıştı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler