SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Delgado'ya 2 talip!

Delgado'ya 2 talip!

Beşiktaş'ın Arjantinli yıldızı Delgado'ya İngiltere'den Arsenal ile İspanya'dan Atletico Madrid'in talip olduğu ileri sürüldü.

Beşiktaş'a Cola Turka tarafından 5 milyon Euro'ya alınan Delgado için iki kulübün de 10 milyon Euro'yu gözden çıkardığı ileri sürüldü. Yurt dışında futbolcu arayan, yurt içinde de Gençlerbirliği'nden Tuna'yı alan Beşiktaş'ın talip olduğu Uğur İnceman için de Vestel Manisaspor'la görüşmelere devam ettiği öğrenildi.

Beşiktaş'ın Uğur'a karşılık 1 milyon Euro ve futbolcu önerdiği, Vestel Manisaspor'un ise 2 milyon Euro istediği belirtildi. 27 yaşındaki Uğur İnceman, Vestel Manisaspor ligden düşerken 32 maçta oynadı ve 3 gol attı.

Beşiktaş yönetiminin ayrıca Shalke 04'te forma giyen Gürcü orta saha oyuncusu Levan Kobiashvili'yle de görüştüğü belirtildi. Kobiashvili'nin kulübüyle bir görüşme yapan menajer Sinan Engin'in bu futbolcunun bonservisi konusunda uzlaşma zemini aradığı ifade edildi. 30 yaşındaki Gürcü futbolcu 2003 yılından bu yana Schalke'de 134 maçta forma giydi ve 8 gol attı.

Bu arada Beşiktaş kulübü görevlilerinden Ahmet Ateş'in babası Yılmaz Ateş vefat etti. Spor ve sanat camiasıdan pek çok ismin de katıldığı cenaze Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camiinde kılınan cenaze namazının ardından Çengelköy mezarlığında toprağa verildi.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler