SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

"G.Saray ile görüşmedim"

"G.Saray ile görüşmedim"

Sivasspor'un kaptanı Mehmet Yıldız, hakında çıkan transfer haberlerine son noktayı koydu...

Hakkında çıkan transfer haberlerini gazetelerden okuduğunu belirten Mehmet Yıldız, Galatasaray ve başka bir kulüple transfer görüşmesi yapmadığını söyledi. Ama kulübüyle kendisinin menfaatleri doğrultusunda gelişecek bir transfer olayı ortaya çıkarsa bunu değerlendirebileceklerini vurgulayan Mehmet Yıldız, şöyle devam etti:

“Anlaşma olursa bu, her profesyonel futbolcu gibi benim de hakkım ve giderim. Ama ben kulübümden memnunum. Şu anda çıkan bu transfer haberlerine söyleyecek bir şey bulamıyorum. Bu zamana kadar benim hiç bir kimseyle bir görüşmem olmadı. Çünkü Sivas, artık benim kendi memleketim gibi oldu. Herkes tatilini yaparken ben Sivas'ta ailemin yanındayım. Ben de her futbolcu gibi 4 büyük kulüpte oynamak isterim. Ama şartlar uymazsa hiç bir zaman Sivasspor'dan ayrılmayı düşünmüyorum.“ 37 yıllık tarihinde Avrupa kupalarına ilk kez katılacak olan Sivasspor'u başarıyla temsil edeceklerini de sözlerine ekleyen Mehmet Yıldız, şöyle konuştu:

“Şu anda ligi en erken açacak takım biziz. İntertoto Kupası'na katılacağız. Kupada Sivas'ı, Sivasspor'u ve Türkiye'yi yurt dışında en iyi şekilde temsil edeceğiz. Bu Sivasspor'un ilk kez bir Avrupa tercübesi olacak. Bu bizim için de geçerli. İlk kez bir Avrupa tercübesi yaşayacağız. Gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz.“

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler