SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Real Madrid Galatasaray maçı hangi kanalda?

Real Madrid Galatasaray maçı hangi kanalda ?

Real Madrid Galatasaray maçı hangi kanalda?

**Real Madrid Galatasaray maçı için

geri sayım başladı. Real Madrid Galatasaray maçına** son 1.5 saat kala heyecan dorukta herkes maç saatini beklemeye başladı.

Real Madrid Galatasaray maçı ; UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında dünya devi Real Madrid ile temsilcimiz Galatasaray bu akşam saat 21:45'te karşı karşıya gelecek. Bu tarihi karşılaşma D-Smart ekranlarından naklen yayınlanacak.

Real Madrid ile Galatasaray daha önce 3 kez karşılaşmıştı : Galatasaray ile Real Madrid takımları daha önce Avrupa kupalarında 3 kez karşılaştı. Galatasaray 2000-01 sezonunda yani son kez Şampiyonlar Ligi çeyrek finaline yükseldiğinde yine Real Madrid ile eşlemiş sahasında 2-0 mağlup durumdan gelip 3-2 yendiği rakibine deplasmanda 3-0 kaybedip elenmişti. Galatasaray aynı sezon başında UEFA Süper Kupa maçında Real Madrid'i uzatmalarda Jardel'in attığı golle 2-1 yenip kupayı müzesine götürmüştü. Real Madrid ayrıca 1958-59 sezonunda Şampiyon Kulüpler kupasında Beşiktaş ile eşlemiş sahasında 2-0 kazanıp İstanbul'da 1-1 berabere kalarak tur atlamıştı. Geçen sezon Fatih Terim yönetiminde Galatasaray Santiago Bernabeu kupası maçında Real Madrid ile özel maçta karşılaşmış ve rakibine 2-1 kaybetmişti. İki takım 2000 yılında yine özel turnuvada karşılaşmış Real Madrid sahadan 3-2 galip ayrılmıştı.

[**Real Madrid Galatasaray iddaa oranları

**](http://spor.mynet.com/haber/real-madrid-galatasaray-maci-iddaa-oranlari/61381)

[**Real madrid galatasaray maçı şifresiz hangi kanalda

**](http://spor.mynet.com/haber/real-madrid-galatasaray-mac/61387)

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler