SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Evkur Yeni Malatyaspor'da Rıza Çalımbay sesleri

Antalyaspor’daki görevinden istifa eden ve adı Evkur Yeni Malatyaspor ile anılan Teknik Direktör Rıza Çalımbay, yaptığı açıklamada “Evkur Yeni Malatyaspor yönetimi ile bir görüşme oldu. Fakat Antalyaspor’daki sözleşmem henüz sonlandırılmadığı için detayları konuşamadık. Sözleşme sorununu halleder halletmez görüşeceğim” dedi. Rıza Çalımbay'ın Yeni Malatyaspor ile kısa süre içerisinde anlaşması bekleniyor.

Ertuğrul Sağlam’ın istifasının ardından teknik heyet arayışlarına başlayan Evkur Yeni Malatyaspor, Antalyaspor’daki görevinden istifa eden Rıza Çalımbay’ı gündemine aldı.

İrfan Buz ve Hamza Hamzaoğlu konusunda zemin yoklaması yaptıktan sonra rotasını Rıza Çalımbay’a çeviren sarı-siyahlı yönetim, transfere son noktayı koymak için tecrübeli hocayla bir görüşme gerçekleştirecek.

“Bir görüşmem oldu”

Evkur Yeni Malatyaspor’un başına geçeceği yönündeki haberlerin üzerine bir açıklama yapan Çalımbay, “Evkur Yeni Malatyaspor yönetimi ile bir görüşmem oldu. Fakat Antalyaspor’daki sözleşmem henüz sonlandırılmadığı için detayları konuşamadık. Sözleşme sorununu halleder halletmez görüşeceğim” diye konuştu. Rıza Çalımbay, bir süre önce Antalyaspor’da Eto'o ve Nasri ile yaşadığı sıkıntılarla gündeme gelmiş ve görevinden istifa etmişti.

Evkur Yeni Malatyaspor yönetiminin Çalımbay’ı Karabük maçı öncesi takımın başına getirmeyi planladığı öğrenildi.

'Çalımbay hayırlısıysa olur'

Evkur Yeni Malatyaspor'un kulüp basın sözcüsü Erdal Gündüz, Antalyaspor ile yollarını ayıran teknik direktör Rıza Çalımbay'ın gündemlerinde olduğunu söyledi.

Gündüz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta istifa eden Ertuğrul Sağlam'ın yerine teknik direktör arayışlarının sürdüğünü ifade etti.

Bazı isimler üzerinde durduklarını anlatan Gündüz, "Rıza Çalımbay gündemimizde. Çalımbay'ın İstanbul'a gelmesini bekliyoruz. Hayırlısıyla olur. Rıza hoca değerli, beyefendi, Türk futbolunu çok iyi bilen bir spor adamı. Ancak henüz bir anlaşma söz konusu değil. İlerleyen süreçte belli olacak. Yeni Malatyaspor için hayırlı olanı yapmaya çalışıyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler